Invisible Gamepad Kickstarter Üzerinden Tanıtıldı

Obinova, Invisible Gamepad adını verdiği basit ve yenilikçi ürünü sayesinde mobil oyun ile konsol oyunu arasındaki uçurumu kapatmayı hedefliyor. Şirket Kickstarter üzerinden tanıttığı ürününün dokunmatik mobil cihazlar için hazır olduğunu duyurdu.

Invisible Gamepad Kickstarter Üzerinden Tanıtıldı

Obinova, Invisible Gamepad adını verdiği basit ve yenilikçi ürünü sayesinde mobil oyun ile konsol oyunu arasındaki uçurumu kapatmayı hedefliyor. Şirket Kickstarter üzerinden tanıttığı ürününün dokunmatik mobil cihazlar için hazır olduğunu duyurdu.

Obinova CEO’su Olivier Bugiues’in fikri olan Invisible Gamepad adındaki ürün, mobil cihazlarda oyun keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Mobil cihazlarda oyun oynamak için ihtiyaç duyulan ek kontrolörleri çöpe atan ürün çeşitli stickerlardan oluşuyor. Oldukça hassas ve çok yönlü stickerları akıllı telefonunuzun veya tabletinizin ekranına yapıştırarak oyunlarınızı oynuyorsunuz. Sticker paketi arcade ve plaform oyunlarında kullanacağız klasik kontrol sunan (10 farklı boyutta) digital pad, dövüş oyunlarında kullanacağız (10 farklı boyutta) 4 butonlu pad, analog çubuk olarak kullanacağız (24 farklı boyutta) analog pad ve 19 farklı boyutta ekran üstü butondan oluşuyor. iPhone, iPad, iPod touch ve Android cihazlarında kullanabildiğiniz stickerlar her oyunla uyumlu ve herhangi bir kurulum gerektirmiyor.

Invisible Gamepad Tanıtım Videosu
TEKNOLOJİ

Invisible Gamepad Tanıtım Videosu

Obinova CEO’su Olivier Bugiues’in fikri olan Invisible Gamepad adındaki ürün mobil cihazlarda oyun keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için tasarlanmış.

Obinova, gerçek oyunculardan tam not almayı başaran Invisible Gamepad ürünü ile Kickstarter üzerinde şu anda 46 destekçi sayesinde 540 dolar fon elde etmeyi başardı. Eğer şirket başarılı olursa ürününü 16 dolar fiyat etiketi ile satmaya başlayacak. 

Windows 8.1 Ön İzleme Sürümünü Herkesten Önce Deneyin

YORUMLAR