iOS 16 Çıktı! İşte Yeni Özellikler

Uzun bir süredir beklenen yeni iPhone işletim sistemi iOS 16 tanıtıldı. Yeni sürümle birlikte kullanıcıları birçok yenilik bekliyor. Detaylar haberimizde.

Samet Dönmez -

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Apple etkinliği sonrasında yeni iOS işletim sistemi bekleniyordu. 12 Eylül'de yapılan tanıtımla iOS 16 resmen tanıtıldı. iPhone kullanıcılar için birçok yenilik getiren iOS 16, 12 Eylül itibarıyla indirilebilecek.

Mobil

iOS 15'ten iOS 16'ya Geçmeye Değer mi? Güncelleme Yapılmalı mı?

iOS 16 güncellemesi yeni çıkan iPhone 14 sürümleri de dahil olmak üzere 22 model için indirilebilir durumda.

iOS 16 Güncellemesi Alan Cihazlar

İşte iOS 16 ile Birlikte Gelen Yeni Özellikler!

Yazılım konusunda getirilmesi geç kalan bazı özellikler sıklıkla kullanıcıların Apple'ı eleştirmesine sebep oluyordu. Kullanıcılardan gelen geri dönüşleri değerlendiren Apple, bu kapsamda yeni özellikler ile iPhone'ları yeniden öne çıkarmayı başardı. Ayrıca her zaman olduğu gibi iPhone'a has birçok özellik de iOS 16 ile birlikte gelecek.

iOS 16'ya gelen yeni özellikler hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz!

Mobil

iOS 16 Özellikleri Neler? Hangi Telefonlarda Var?

iOS 16 Nasıl Kurulur?

Eğer yukarıda belirtilen güncelleme alan iPhone modellerinden birine sahipseniz iOS 16 kurmak için ekstra olarak bir işlem yapmanıza gerek yoktur. 12 Eylül'den itibaren iPhone'lara otomatik olarak gönderilen güncelleme bildirimi üzerinden kurulumunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Manuel iOS 16 kurulumu için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Mobil

Apple iPhone 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Benzer İçerikler

YORUMLAR