iOS 17 ile Birlikte Podcastler Uygulamasının Arayüzü Yenileniyor

iOS 17'nin geçtiğimiz günlerde tanıtılmasının ardından pek çok detay gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte Podcastler uygulamasının yeni arayüzü!

iOS 17 ile Birlikte Podcastler Uygulamasının Arayüzü Yenileniyor

Tamamen yeni bir arayüze sahip olan watchOS 10'un aksine iOS 17, iOS'un önceki sürümleriyle aynı tasarım dilini koruyor ancak büyük değişiklikler olmasa bile Apple, önemli bir yerel uygulamanın arayüzünü biraz olsa da yenilemiş gibi görünüyor.

Podcastler uygulamasının arayüz güncellemesiyle birlikte uygulama yeni bir "Şu An Çalınan" ekranının yanı sıra daha fazla arama filtresi ve daha iyi bir kullanıcı deneyimine sahip.

iOS 17 Apple Podcastler Uygulamasındaki Yenilikler

iOS 17 ve iPadOS 17'deki yeni Apple Podcastler tasarımı için tam olarak yeni diyemeyebiliriz. Esasında Apple geçen yıl iOS 16 ile Apple Müzik uygulamasının Şu An Çalınan ekranını güncellerken, Apple Podcastler eski arayüzünde kalmıştı.

iOS 17 ile Birlikte Podcastler Uygulamasının Arayüzü Yenileniyor

Ancak iOS 17 ile Apple, Apple Müzik'te zaten var olan arayüzün aynısını Apple Podcastler'e getiriyor ve bu da uygulamanın daha modern ve yenilikçi hissettirmesini sağlıyor. Şu An Çalınan ekranında beyaz ya da gri bir arka plan yerine podcast kapak resminin bulanık bir versiyonu gösteriliyor. Ses seviyesi ve oynatma seçenekleri de Müzik uygulamasında bulunan aynı stile sahip

Podcastler için bölüm listesi artık çok daha güzel görünüyor ve bir sonraki bölüme ne kadar kaldığını ve her birinin uzunluğunu gösteriyor.

Şimdi Dinle sekmesi de güncellendi. Değişiklikler oldukça ufak ancak artık her podcast, podcast kapak resmi ile aynı renk arka plana sahip bir kartta gösteriliyor. Aynı zamanda kullanıcılar artık arama sonuçlarını En İyi Sonuçlar, Şovlar, Bölümler ve Kanallara göre filtreleyebiliyor. Bu değişiklikler iPadOS 17 ve macOS Sonoma ile de kullanılabilecek.

iOS 17 ile Gelecek Özellikler Belli Oldu
TEKNOLOJİ

iOS 17 ile Gelecek Özellikler Belli Oldu

Apple'ın iOS 17'yi tanıtmasına yaklaşık beş ay kalmış olsa da Apple'ın önceki duyurularına ve bildirilen bilgilere dayanarak yaklaşan yazılım güncellemesiyle ilgili birkaç ayrıntıyı şimdiden bir araya getirebiliyoruz.

iOS 17 Güncellemesi Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu
MOBİL

iOS 17 Güncellemesi Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu

iOS 17 güncellemesi alacak iPhone modelleri gün yüzüne çıktı. Peki, yakında yayımlanması beklenen yeni iOS güncellemesini hangi iPhone modelleri alacak? Ortaya çıkan bilgilere dair merak edilen detaylar haberimizde.

YORUMLAR