iOS 6.0.2 Ses Sorunları Tepkileri Üzerine Topladı

Yeni gelen iOS 6.0.2 güncellemesiyle birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde birçok kullanıcı tarafından yeni güncellemenin batarya ömrünü inanılmaz derecede kısalttığıyla ilgili şikayetler gelmeye başlamıştı. Tek sıkıntının bu olduğunu düşünürken iPhone 5 v

iOS 6.0.2 Ses Sorunları Tepkileri Üzerine Topladı

Yeni gelen iOS 6.0.2 güncellemesiyle birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde birçok kullanıcı tarafından yeni güncellemenin batarya ömrünü inanılmaz derecede kısalttığıyla ilgili şikayetler gelmeye başlamıştı. Tek sıkıntının bu olduğunu düşünürken iPhone 5 ve iPad mini cihazları için iOS 6.0.2 ile birlikte bir takım ses sorunlarının da ortaya çıkması gözleri Apple tarafına çevirdi.

Apple Destek Topluluğu üzerinde birkaç müşterinin iOS 6.0.2 güncellemesini yaptıktan sonra iPhone 5 üzerinde kulaklık ve hoparlörden ses gelmemesiyle ilgili ortak bir şikayette bulundular.

IMore forumlarında yine aynı hatadan dolayı şikayetçi olan bazı kullanıcılar dikkat çekti. İşin aslına bakarsanız Eylül ayında gelen iOS 6.0 güncellemesinden beri birçok kullanıcı bu tip sorunları yaşamaktadır.

Şimdiye kadar bu konuyla ilgili birçok şikayet gelmiş olsa da bu sorunun tüm iPhone 5 ve iPad Mini kullanıcıları için ortak bir sorun olup olmadığı kesinlik kazanmış değil.

Nokia Lumia Yeni TV Reklamı

YORUMLAR