iOS 6.1.2 Güncellemesi Yayınlandı

Apple, iOS 6.1.2 güncellemesini indirilebilir kıldı. iOS 6.1.1 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarda son derece olumsuz duygu ve düşüncelere sebep olan Apple’ın söz konusu sorunları ortadan kaldıracak bir çözüm bulması bekleniyordu ve o çözüme yönelik i

iOS 6.1.2 Güncellemesi Yayınlandı

Apple, iOS 6.1.2 güncellemesini indirilebilir kıldı. iOS 6.1.1 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarda son derece olumsuz duygu ve düşüncelere sebep olan Apple’ın söz konusu sorunları ortadan kaldıracak bir çözüm bulması bekleniyordu ve o çözüme yönelik ilk adım atılmış oldu.

iOS 6.1.2 güncellemesinin kullanıcılar için en büyük önemi batarya kullanımı konusundaki iyileştirmeler olarak gösteriliyor. Zira son güncellemenin ardından birçok iPhone kullanıcısının yanında şarj kablosu ile dolaştığını bile duymuştuk. 12.8 MB gibi bir güncelleme için oldukça küçük sayılabilecek iOS 6.1.2 güncellemesi pil kullanımına yönelik iyileştirme çalışmalarının yanı sıra kablosuz iletişim ve eşleme (senkronizasyon) konularında da çözümler sunmayı vadediyor.

Tüm bunların yanı sıra iOS 6.1.1 ile gündeme gelen kilit ekranındaki güvenlik açığına dair henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.

Güncellemeyi edinebilmek için “Ayarlar” menüsü altında yer alan “Yazılım Güncelleme” seçeneğini takip edebilirsiniz.

HTC One Tanıtıldı

YORUMLAR