iOS 6.1.4 Yayınlandı, Ses Kalitesi İyileştirildi

Apple'ın iPhone'lar için hazırladığı iOS 6.1.4 güncellemesi yayınlandı ve özellikle ses kalitesinin iyileştirilmesi amaçlanıyor.

iOS 6.1.4 Yayınlandı, Ses Kalitesi İyileştirildi

Apple'ın iOS 6 işletim sisteminde yaşadığı büyük sıkıntıların oldukça sık bir şekilde gelen güncellemeler ile aşılmaya çalışıldığı aşikar. Özellikle güvenlik konularında büyük açıklar barındıran işletim sisteminin bu sefer de 6.1.4 güncellemesi yayınlandı ve iPhone sahipleri tarafından indirilmesi öneriliyor.

Bu güncelleme öncekilere göre daha küçük iyileştirmeler barındırıyor ve özellikle hoparlörlerden gelen ses kalitesinin iyileştirilmesini amaçlıyor. Her ne kadar diğer değişiklikler konusunda bir bilgi yer almasa da ufak tefek açıkların düzeltilmesi ve performans iyileştirmelerinin de olduğu tahmin ediliyor.

11.5 MB boyutundaki bu güncellemenin iPod Touch ve iPad için ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok ancak açıklanmayan diğer değişiklikler arasında LTE bağlantısının batarya kullanımına dair iyileştirmeler olması kullanıcılar tarafından bekleniyor. Henüz güncellemeyi kurmayanların indirmek için ayarlar menüsünü ziyaret etmelerini öneriyoruz.

Diğer cihazlar için iOS 6.1.4 güncellemesi yayınlandığında haberleri almak için yine bizi takip edebilirsiniz. Gerçekleştirilecek olan Apple geliştici etkinliğinde ise iOS 7'nin ortaya çıkması bekleniyor.

Google Keep nedir, nasıl kullanılır?

YORUMLAR