iOS 7 Önizleme Sürümü Haziran'da Yayınlanacak

Apple'ın geliştirdiği iOS 7 işletim sisteminin önizleme sürümü Haziran'da, tam sürümü ise Eylül'de yayınlanacak.

iOS 7 Önizleme Sürümü Haziran'da Yayınlanacak

iOS 6 işletim sisteminin iPhone ve iPad kullanıcılarında yarattığı büyük hayal kırıklığı ve bitmek bilmeyen sorunlar nedeniyle Apple'ın bir an önce iOS 7'yi yayınlamak istediği biliniyor. Bloomberg kaynaklı bazı raporlara göre iOS 7 zamanında yayınlanacak ve içerisinde büyük yazılımsal değişiklikler barındıracak.

AllThingsD'nin belirttiği kaynaklarla da doğrulanabilecek bir şekilde Apple bloggerı Jim Dalrymple'nin onayladığı üzere Mac OS X geliştirici ekibinden mühendisler iOS 7 geliştirme ekibine katılmış durumdalar ve bu durum yeni işletim sisteminin gecikmesinin önlenmesi için gerçekleştirildi.

Mevcut duruma göre iOS 7'nin önizleme sürümü Haziran ayında denemek isteyenler için sunulacak ve tam sürümün ise Eylül ayında ortaya konulması planlanıyor. Beklenen değişiklikler arasında yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü, daha kolay ve hızlı kullanım şansı ile yepyeni uygulamalar yer alıyor.

Ancak yapılması planlanan bazı yeniliklerin ise iptal edildiği, bunun sebebinin ise Scott Forstall'ın geçtiğimiz sene sonunda Apple'dan ayrılması olduğu iddia ediliyor. Zira bu ayrılık iOS'un gelişiminde bir duraksamaya sebep olmuş durumda.

iOS 7 için kullanıcılar tarafından hazırlanan konsept videoları izlemeyi de sakın unutmayın.

iOS 7 Özellikleri için Konsept Video Yayınlandı
MOBİL

iOS 7 Özellikleri için Konsept Video Yayınlandı

iOS 7 işletim sisteminde Apple'ın neler gerçekleştirebileceğini düşünen bir ekibin hazırladığı bu konsept video elbette resmi bir özellik taşımıyor ancak iPhone ve iPad'lerde ne kadar büyük gelişim olanakları bulunduğunu göstermesi açısından çok değerli.

iOS 7 Yepyeni Konsept Videosu Yayınlandı
MOBİL

iOS 7 Yepyeni Konsept Videosu Yayınlandı

Rafael Justino tarafından hazırlanan bu yeni iOS 7 konsept videosu tamamen amatör ancak Apple'ın faydalanabileceği ve iOS'un iOS 7 ile kullanımının çok daha kolay bir hale gelebileceğini oldukça güzel bir şekilde anlatıyor.

YouTube'da her ay 6 milyar saatlik video izleniyor

YORUMLAR