iOS 7 Tasarımlı iCloud, Hazır!

Dünyanın en popüler mobil işletim sistemi iOS 7’nin yayınlanmasına saatler kala iCloud web, yenilenen tasarımı ile tüm kullanıcılara açıldı.

iOS 7 Tasarımlı iCloud, Hazır!

Dünyanın en popüler mobil işletim sistemi iOS 7’nin yayınlanmasına saatler kala iCloud web, yenilenen tasarımı ile tüm kullanıcılara açıldı. Bir süredir beta aşamasında olan iCloud.com ile gelen yenilikler haberimizde.


Apple’ın iOS 7 işletim sistemini tanıtmasıyla birlikte yeni görünüm kazanan iCloud.com, bir süredir beta olarak hizmet veriyordu. iOS 7’nin yayınlanmasına saatler kala beta aşamasından çıkan bulut serviste açık arka plan, yeniden tasarlanan simgeler ve yeni gelen uygulamalar göze ilk çarpan yeniliklerden. Bugün itibariyle tüm kullanıcıların kullanımına açılan iCloud.com, -Apple’in taraıyıcı üzerinde kullanılabilen yeni mobil uygulamaları Pages, Numbers ve Keynote'u içeren- şu an beta aşamasında olan iWork uygulamalarını içeriyor. Bu uygulamaların iPhone 5S ve iPhone 5C kullanıcılarına ücretsiz sunulacağını ve şu anda Türkçe dili desteklemediğini hatırlatalım.

Yenilenen iCloud web servisine https://www.icloud.com adresinden ulaşabilir, iWork uygulamalarını deneyebilirsiniz.

iOS 7 Kurulum Rehberi

YORUMLAR