iOS 7.0.6 Yayınlandı

iOS 7.0.6 güncellemesi resmi olarak yayınlandı. Detaylar için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

iOS 7.0.6 Yayınlandı

Apple, haftasonunda iPhone, iPad ve iPod Touch yeni bir iOS 7 güncellemesi yayınladı. Hatırlanacağı üzere Apple iOS 7 işletim sistemini ilk yayınladığında eski nesil Apple cihazlarda bu yeni işletim sistemi uyumsuzluklar çıkarmıştı. Dijital klavyenin geç açılması, uygulamaların kendiliğinden kapanması, arayüz görünümünde yapılan değişiklikler birçok kullanıcı için sorun teşkil etmiş; hatta bu nedenlerden ötürü Apple cihazlarını satan kullanıcılar bile olmuştu.

iOS işletim sistemini kullanan Apple cihazlarından vazgeçmek istemeyen kullanıcılar ise bu durum nedeniyle her yeni güncellemeyi problemleri gidermesi umuduyla dikkatle takip eder oldular. Fakat bu son güncelleme bu sorunları hedef alan bir güncelleme olarak yayınlanmadı. iOS 7.0.6 güncellemesi sadece tespit edilen kritik bir güvenlik açığını kapatmak amacıyla yayınlandı.

Resmi güncelleme notlarında iOS 7.0.6 güncellemesinin SSL bağlantılarının onaylanma sürecindeki bir açığı kapattığı belirtiliyor. SSL bağlantıları kredi kartı ödemeleri gibi işlemlerde yapılan veri transferlerini şifreleyen bağlantılardır. Bu tip hayati önem taşıyan bilgilerin transferi sırasında verilerinizin güvenliğini sağlamak bir firmanın en büyük önceliği olmalıdır. iOS 7 işletim sistemindeki problemlerin giderilmesi yerine böyle bir açığın kapatılmasına öncelik verilmesi bu anlamda mantıklı karşılanabilir.

WhatsApp'ın Geçiçi Kapanmasından Sonra Telegram Milyonlarca Yeni Üye Kazandı

YORUMLAR