iOS 8.2 Beta İndirilmeye Hazır

Apple'ın geliştiriciler için yayınlanan ve özellikle WatchKit üzerinde yoğunlaşan 8.1 beta 2 an itibariyle indirilebiliyor.

iOS 8.2 Beta İndirilmeye Hazır

iPhone, iPad ve iPod touch gibi cihazlar üzerine indirilebilen iOS 8.2 beta 2 geliştiriciler için pek çok özelliği beraberinde getiriyor. WatchKit framework üzerinde yoğunlaşan bu sürüm ile birlikte geliştiriciler Apple Watch için geliştirecekleri uygulamalar için destek sağlıyor.

Apple’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamada bu versiyon ile birlikte geliştiricilerin iOS 8 üzerinde sorunsuzca çalışabilen uygulamalar dizayn edebileceklerini dile getiriyor. Elbette bu uygulamalar Apple Watch üzerinde de çalışabilecek özellikte. iOS SDK 8.2 (Software Development Kit) ile birlikte geliştiriciler sadece iOS üzerinde çalışabilen uygulamalar üretmekle sınırlı kalmayıp aynı zamanda OS X üzerinde de çalışan uygulamalar üretebilecekler.

Apple’ın düzenlediği ve Apple Watch’un da tanıtıldığı etkinlikte cihazın 2015 yılının başlarında piyasaya sürüleceği dile getirilmişti. Atılan bu adımla birlikte geliştiriciler cihaz daha piyasaya çıkmadan uygulamalar geliştirip test edebilecek.

12D436 kodunu taşıyan iOS 8.2 beta, şu an itibariyle tüm iOS 8 işletim sistemini kullanan Apple cihazların için indirilebilir durumda. Apple geliştiricileri herhangi bir soruna karşı tetikte olmayı tavsiye ediyor. Herhangi bir sorun çıkması durumunda konunun Apple’a bildirilmesi gerekiyor.

Google Chrome 39 Yayınlandı

YORUMLAR