iOS 9 Bu Akşamdan İtibaren İndirilebilir Olacak

Merakla beklenen iOS 9 bu akşam itibariyle indirilebilir olacak.

iOS 9 Bu Akşamdan İtibaren İndirilebilir Olacak

Her sene yenilenen Apple'ın mobil işletim sistemi iOS, bu akşamdan itibaren iPhone ve iPad kullanıcılarının karşısına yepyeni bir şekilde çıkmaya hazırlanıyor.

iOS 9 sürüm numarasını taşıyacak olan bu işletim sistemi, beraberinde pek çok yeniliği, güvenlik çözümlerini ve performans iyileştirmelerini de beraberinde getirecek. Geçtiğimiz günlerde yapılan iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Apple TV, iPad Pro ve iPad mini 4 lansmanında bahsi edilen iOS 9'un 16 Eylül tarihinde yayınlanacağı kulaklarımıza çalınmıştı.

Nihayet beklenen gün geldi ve iOS 9 bu akşamdan itibaren tüm Apple kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

iOS 9 hangi cihazlara gelecek?

Peki bu mobil işletim sistemini hangi cihazlar destekliyor. Listemize baktığımızda bu işletim sistemini destekleyen modellerin iPhone 4S'ten başladığını görüyoruz.

Listenin geri kalanı ise şu şekilde ilerliyor; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad 2, iPad 3. nesil. Elbette iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta iOS 9 hali hazırda yüklü olarak gelecek.

İşletim sisteminin ne gibi yenilikler sunduğunu çıktıktan sonra gerçekleştireceğimiz testlerimizde ve analizlerimizde bulabilirsiniz.

Apple iPad Mini 4, 2GB RAM ile Geliyor

YORUMLAR