iOS 9 Sızdırıldı, Siri Tamamen Yeniden Yaratılıyor

iOS 9 işletim sistemi iPhone ve iPad’ler üzerinde Siri devrimi yaratacak.

iOS 9 Sızdırıldı, Siri Tamamen Yeniden Yaratılıyor

9to5Mac dergisinin sızdırdığı habere göre, iOS 9 işletim sistemi iPhone ve iPad’ler üzerinde Siri devrimi yaratacak. İddia Siri’nin tamamen değişeceğini ve bambaşka olacağını söylüyor.

iOS 9 ile gelebilecek pek çok yenilik olacağı Şubat ayından beri konuşuluyor ve tartışılıyor. Ancak elbette Apple’dan bu konuyla ilgili hiçbir doğrulama ya da yalanlama haberi gelmiyor.

Apple ürünleri üzerine yayın yapan 9to5Mac, web sayısında iOS 9’da yapılacak köklü yeniliklerden birinin Siri üzerinde olacağını açıkladı. Haber Siri’nin ciddi bir makyajdan geçeceğini, renklendirileceğini, özelliklilerinin artırılacağını ve günlük yaşama daha çok entegre olmasının sağlanacağını iddia ediyor.

Apple iOS 9’da kullanacağı yeni Siri’nin tepkilerini renklendirecek, kelime haznesini geliştirecek ve öğrenme kabiliyetini de artıracak. 2011 yılında iPhone 4 ile hayatımıza giren Siri, 2015 yılının sonunda bildiğimiz renksiz, soluk havasından tamamen sıyrılacak ve daha anlam kazanacak gibi görünüyor.

iOS 9 hakkında yavaş yavaş daha fazla bilginin sızmaya başlayacağı düşünülüyor. Özellikle iOS 8’de yaşananan, çıkan yamalara karşı hala düzelememiş pek çok sıkıntının da ortadan kalkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Apple iOS 9'un Özellikleri Sızdırıldı, Değişiklikler Büyük

Apple Yeni iOS Güncellemelerini Beta Test İçin Halka Açıyor

YORUMLAR