iOS 9'un Güvenlik Açığını Bulana 1 Milyon Dolar Ödül Verilecek!

Apple'ın başarılı mobil işletim sistemi iOS 9'un güvenlik açığını bulana Zerodium firması tarafından büyük bir ödül verilecek.

iOS 9'un Güvenlik Açığını Bulana 1 Milyon Dolar Ödül Verilecek!

Apple'ın milyonlarca kişi tarafından kullanılan mobil işletim sistemi iOS'in yeni sürümü için büyük bir kampanya başlatıldı. Eylül ayının ikinci haftasında tanıtılan iOS 9'un güvenlik açığını bulana 1 milyon dolar para ödülü verilecek.

Apple, mobil işletim sistemi iOS'i daha korunur hale getirmek için bazı güvenlik şirketleriyle anlaşma yapıyor. Bu anlaşma ile birlikte firmalar popüler işletim sisteminin güvenlik açıkları bulunuyor ve kısa sürede Apple'a bildiriliyor.

iOS 9 için Apple Zerodium firmasını tercih etti. Başarılı güvenlik şirketi Zerodium, ekibi ile birlikte Apple'ın işletim sisteminin yeni sürümünü araştıracak ve güvenlik açıklarını bulmaya çalışacak.

Zerodium firması güvenlik açıklarını kısa sürede bulmak için büyük bir ödül kampanyası başlattı. iOS'in yeni sürümüne oldukça fazla güvenen ve açık olmadığını savunan firma 1 milyon dolarlık büyük bir ödül ortaya koydu. Yani iOS 9'un güvenlik açığını bulan ve Zerodium firmasına bildiren şanslı kişi 1 milyon dolara sahip olacak. Hatta iOS 9 üzerinde tam kontrole ulaşırsanız ödül 3 milyon dolara kadar yükseltilecek. 

Eğer aranızda böyle arkadaşlar varsa şimdiden başarılar dileriz.

iOS 9 Tam 24 Saatte Android Lollipop'un 5 Ayda Ulaşamadığı Rakama Ulaştı

iOS 9 İndirirken Hata Mesajı Alıyorsanız Çözümü Burada

YORUMLAR