iPad 5, Eylül 2013'te Piyasaya Sürülecek

iPad 5'in 2013 yılının Eylül ayında piyasaya sürülmesi analistler tarafından bekleniyor ancak Apple konu hakkında bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

iPad 5, Eylül 2013'te Piyasaya Sürülecek

Pazar araştırmaları şirketi TrendForce’un analizlerine göre iPad'in yeniden tasarlanmış versiyonu 2013 yılının Eylül ayında görücüye çıkarılacak ve iPad 5 adı altında üretilecek. Zira araştırma şirketi iPad Mini'de bulunan 9.7 inçlik yeni boyutun Apple tarafından benimsendiğini ve tabletlerin tasarımlarını gelecekte de bu boyutlarda yapacağını iddia ediyor.

Şirketin hazırladığı resmi rapordan alıntı yapmak gerekirse; “İlk olarak, ürün dizaynındaki iyileştirmeler için yeni nesil iPad, iPad Mini’de bulunan GF2 dokunmatik modülünü kullanacak ve boyut, kalınlık ve ağırlık problemini aşabilmek için dar bezel panel tasarımını benimseyecek.” cümleleri Apple’ın yeni tasarım anlayışını ortaya koyuyor olabilir.

Yeni model ile birlikte iPad 2’nin piyasadan çekilmesi ve yerini tamamen yeni modellere bırakması da beklenenler arasında. 2014 yılı tahminlerinde ise iPad Mini’nin toplam iPad satışlarının en az yarısını oluşturması bekleniyor.

Google Glass gözlükleri iPhone uyumlu olarak çalışacak

YORUMLAR