iPhone 14 Serisinin Sorunları Bitmek Bilmiyor: Şimdi de SIM Hatası

Apple iPhone 14 serisinin sorunları bitmek bilmiyor. Şu an yaşanan sorunla ilgili kullanıcı şikayetleri birikmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde!

iPhone 14 serisi, kullanıcıları ile buluştuğu günden itibaren bir dolu sorunla gündeme geliyor. Şimdi de 14, 14 Plus, 14 Pro ve Pro Max modellerinde SIM sorunu olduğu bilgileri geliyor.

7 Eylül'de tanıtılan Apple'ın son telefon serisinin tüm modelleri Türkiye'de satışta. Fiyatları ile ulaşılabilirlik açısından biraz geride kalan telefonlarda kullanıcılar ''SIM Desteklenmiyor'' sorunu yaşamaya başladı. 

iPhone 14 Sorunları Bitmiyor

İlk çıktığı günden itibaren tartışmalara sebep olan, kimilerinin beğenisini kazandığı kimilerinin de büyük eleştirilere maruz bıraktığı 14 serisi, son günlerde bir dizi sorunla gündeme geliyor. 

Donanımsal olarak değil yazılımsal bir hatadan kaynaklı yaşanan SIM sorunu şu an Apple tarafından inceleniyor. Yakında gelecek güncelleme ile sorunun çözülmesi bekleniyor. ''SIM Desteklenmiyor'' mesajı ekrana geldikten sonra telefonların donduğuna ve kullanılamaz hale geldiği de Apple tarafından aktarılan bilgiler arasında.

Marka, bu mesaj ekrana geldiği zaman kişilerin mesajın ortadan kendiliğinden gitmesini beklemeleri yönünde talepte bulunuyor. Eğer mesaj kendiliğinden gitmezse, kişilerin iPhone'larını sıfırlaması ve teknik servise başvurmaları gerektiğini belirtiyor. 

iPhone'daki Bu Özellik Yüzünden Uçuş İptal Edildi
İNTERNET

iPhone'daki Bu Özellik Yüzünden Uçuş İptal Edildi

iPhone modelleri arasında kablosuz ve hızlı veri aktarımı yapmayı sağlayan AirDrop özelliği, AnadoluJet’in TK7347 sefer sayılı Bodrum - İstanbul seferinde büyük bir krize sebep oldu.

YORUMLAR