iPhone 5'in Görüntüleri Sızdırıldı mı?

Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu muhtemel adı iPhone 5 olan cihaza ait olduğu söylenen bir video internette dolaşmaya ve akılları karıştırmaya başladı. Çin’de bir fabrikada üretildiği iddia edilen iPhone 5’e sözde fabrikada bir çalışan ulaşt

iPhone 5'in Görüntüleri Sızdırıldı mı?

Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu muhtemel adı iPhone 5 olan cihaza ait olduğu söylenen bir video internette dolaşmaya ve akılları karıştırmaya başladı. Çin’de bir fabrikada üretildiği iddia edilen iPhone 5’e sözde fabrikada bir çalışan ulaştı ve cihazı “ yanlışlıkla “ buldu.

Siz “ yanlışlıkla “ kısmına ne kadar inandınız bilemiyoruz ancak videonun ve haberin yayınlandığı siteden aktarılan bilgi bu yönde. Videoya baktığımızda sözde iPhone 5’i görüntüleyen kişi hem iPhone 5’i iPhone 4S ile yan yana getiriyor hem de her iki cihazı da çalıştırıyor.

Videodan gördüğümüz kadarıyla yeni iPhone fiziksel olarak iPhone 4S’e göre farklılıklar taşıyor. Bu fiziksel farkların en önemlisi hiç kuşkusuz ilk bakışta göze batan ekran boyutu. Telefonda bulunan bazı giriş elemanlarının yerleri de değişmiş gibi görünüyor. Bakalım Apple nasıl bir sürpriz yapıp bunların asılsız olduğunu kanıtlayacak.

İşte o video;

iPhone 5 Çin'de Göründü
MOBİL

iPhone 5 Çin'de Göründü

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 5 için yeni bir video internete düştü. Çin'de görüldüğü iddia edilen videoda iPhone 5 ile iPhone 4S'i yan yana görüyoruz.

YORUMLAR