iPhone 5'lerin Bataryaları için Değişim Programı Başladı

Apple, 2012 yılında tanıttığı iPhone 5 modelinin bataryaları için değişim programı başlattı. Detaylar haberimizde.

iPhone 5'lerin Bataryaları için Değişim Programı Başladı

Apple, 2012 yılında tanıttığı iPhone 5 modelinin bataryaları için değişim programı başlattı. Değişim programının detayları haberin devamında.

Geçtiğimiz aylarda iPhone 5’lerde güç tuşu sorunu yaşayan kullanıcıların cihazlarını ücretsiz bir şekilde değiştiren Apple, şimdi de iPhone 5’lerin bataryaları için bir değişim programı başlattı. ABD ve Çin’de başlayan değişim programı, Türkiye ve diğer ülkelerde 29 Ağustos’ta başlayacak.

iPhone 5’lerdeki batarya sorunu Eylül 2012 ile Ocak 2013 tarihleri arasında satılan cihazlarda tespit edildi. Eğer bu tarihler arasında iPhone 5 aldıysanız, değişim programından ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz. Cihazınızın değişim programı kapsamında olup olmadığını öğrenmek için buradaki adreste yer alan sayfada iPhone’unuzun seri numarasını girerek kontrol edebilirsiniz.

İstanbul Zorlu Center’da açılan Apple Store servis bölümü çok fazla talep gördüğünden dolayı randevu sistemine geçmişti. Değişim programını kaçırmamak için bu sayfada listesi bulunan, Türkiye’de faaliyet gösteren lisanslı Apple ortakları aracılığıyla da cihazınızın bataryasını değiştirebilirsiniz.

Twitter'a "Satın Al" Tuşu Geliyor

YORUMLAR