iPhone 5S ve iPhone 5C, Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Yeni nesil iPhone'ların Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı belli oldu.

iPhone 5S ve iPhone 5C, Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Apple, dün Cupertino’da gerçekleşen etkinlikte merakla beklenen yeni iPhone modellerini tanıtmış, detaylı bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Etkinlikten birkaç saat sonra parmak izi teknolojisini kullanan iPhone 5S ve plastik gövdeli iPhone 5C’nin ülkemizde satışı hakkında açıklama Operatörler tarafından yapıldı. İşte yeni iPhone’ların ülkemize geliş zamanı.

Apple’ın Koliforniya’daki merkezinde gerçekleşen lansmanda yeni iPhone modelleri görücüye çıkmış, iPhone 5C ve iPnone 5S hakkında tüm detayları blog yazımızda aktarmıştık. Lansmandan sadece birkaç saat sonra Operatörler yeni nesil iPhone’ları Türkiye’de ne zaman satışa sunacaklarını açıkladı. Sosyal medya aracılığıyla yapılan açıklamaya göre yeni nesil iPhone’lar Aralık ayında kullanıcılarla buluşacak. Birbirinden avantajlı tekliflerle ve kontratsız fiyat seçenekleri ile satışa sunulacak yeni nesil iPhone’ların satış fiyatları belirsizliğini koruyor.

Avea: Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea’nın 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus’la, maksimum hızda internet deneyimi yeni iPhone‘lara da taşınacak. Avealılar ve Avealı olmak isteyenler, iPhone 5S ve iPhone 5C’ye birbirinden avantajlı tekliflerle sahip olacak.

Vodafone: Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) cihazlar arasında yerini alacak olan yeni Apple akıllı telefonlar, Vodafone’un 81 ildeki çift taşıyıcılı 3G teknolojisiyle süper internet deneyimini yaşatacak. Vodafonelular Apple’ın en son telefonlarını, tarifeye ek avantajlı fiyatlarla edinebilecek.

Turkcell: 

iPhone 5C, iPhone 5S ve iOS 7 Hakkında Herşey

YORUMLAR