iPhone 6 China Telecom Tarafından Resmen Belgelendi

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6, China Telecom tarafından birnevi sızdırıldı.

iPhone 6 China Telecom Tarafından Resmen Belgelendi

iPhone 6'nın tanıtılmasına çok az bir zaman kalmasına rağmen sızıntı haberleri tüm hızıyla gelmeye devam diyor. Bu haberimizde en yetkili kaynak tarafından iPhone 6'nın onaylandığı bilgisi var.

iPhone 6 aylardır konuşulan bir cihaz. Apple'ın yeni amiral telefonu ve birçok değişiklikle karşılaşacağımızı düşündüğümüz bu telefon bir aksilik olmazsa Eylül ayında tanıtılacak. Telefonun tanıtılacağı zaman gelen kadar sızıntılar sayesinde birçok bilgiyi öğrendik bile. Bugün aldığımız haberde de iPhone 6'nın tasarımın resmi olarak onaylandığı bir sızıntı var.

China Telecom tarafından iPhone 6'nın resmi paylaşıldı. Büyük ihtimal iPhone 6'nın satışında etkili olacak bu firma Apple'ın amiral telefonunu tanıtan bbir durum paylaştı. Paylaşılan durum iPhone 6'yı anlatıyor ve bir resim barındırıyordu. Dünya teknoloji siteleri çapında oldukça geniş yer bulan bu durum kısa bir süre sonra kaldırıldı. Fakat bazı takipçileri China Telecom'dan önce davranıp ekran görüntüsü almıştı bile.

China Telecom yukarıda resmini gördüğünüz durumu paylaştı. Bir tane de  görsel paylaşan şirket 3 farklı renkte iPhone 6 olduğunun işaretini verdi. Aceleci olan China Telecom'un bu durumu yanlışlıkla mı yoksa bilerek mi paylaştığı bilinmiyor.

iPhone 6'nın Ekran Çözünürlüğü Ortaya Çıktı

iPhone 6 Çift Taraflı USB Kabloyla Birlikte Gelebilir 

YORUMLAR