iPhone 6 Plus'tan Sonra Samsung Galaxy Note 4 de mi Bükülüyor?

iPhone 6 Plus'ın bükülme sorunundan sonra Galaxy ,Note 4'ün büküldüğü haberinin gelmesi gecikmedi. Acaba Galaxy Note 4 gerçekten bükülüyor mu?

iPhone 6 Plus'tan Sonra Samsung Galaxy Note 4 de mi Bükülüyor?

Samsung'un yeni amiral gemisi Note 4 hakkında paylaşılan haberler iyi yönde değil. Geçtiğimiz haftalarda iPhone 6 Plus'ın bükülmesi haberinden sonra karışan teknoloji dünyası bu sefer Galaxy Note 4'ten şüphelenmeye başladı.

Akıllı telefonların yeni modeli çıktıkça fiyatları da katlanarak etiketlere yazılıyor. Binlerce lira verip aldığınız telefonun bükülmesini kimse istemez. Dünya çapında yeni nesil telefonlara bükülme testi adında yeni bir etkinlik başladı. Bükülme testinden yenilgiyle çıkan iPhone 6 Plus binlerce Apple hayranını hayal kırıklığına uğratmıştı. Apple her ne kadar düzgün kullanırsanız iPhone 6 Plus bükülmez dese de insanlar iPhone 6 Plus'ların büküldüğüne çoktan inandı. 

Unbox Therapy adlı yabancı bir teknoloji sitesi akıllı telefonlara bükülme testi yaptı. Bükülme testinden malum en kötü puanı iPhone 6 Plus aldı. Diğer yeni ve popüler cihazlara da bükülme testi uygulandı ve sonuç gerçekten şaşırttı. Samsung'un büyük bir etkinlikle tanıttığı Galaxy Note 4'ün bükülme sorunu olduğu ortaya çıktı. Apple’a yapılan eleştirilerden sonra yeni hedef Samsung olacak gibi. Fakat Samsung'un plastik malzemeyi esnek kullanmasından dolayı Galaxy Note 4'ü büktükten sonra tersi yönünde tekrar bükerseniz düzeleceği söyleniyor. iPhone 6 Plus gibi kalıcı bir bükülme sorunu olmasa da Galaxy Note 4’ün büküldükten sonra ne kadar performans sağlayacağı merak konusu.

iPhone 6 ve Samsung Galaxy Note 4'ün aynı bölgeden kırılması da bu telefonların ne kadar sağlam yapıldığı konusunda soru işaretleri oluşturuyor. Bakalım yabancı kaynaklı teknoloji sitesinin yaptığı bükülme testine karşı kullanıcılardan ne tepki gelecek.

Samsung Microsoft'a Hala Borçlu Mu?

Apple Store'un 2. Mağazasına Akasya AVM Ev Sahipliği Yapacak

YORUMLAR