iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Turkcell’de

Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Turkcell'de satışa sunuldu.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Turkcell’de

Apple’ın büyük ekrana ve daha güçlü donanıma sahip iki yeni iPhone modeli iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, 25 Eylül’ü 26 Eylül’e bağlayan gece Türkiye çapında satışa sunuldu Turkcell abonesiyseniz paketinize ek uygun fiyatlarla yeni iPhone’ların sahibi olabilirsiniz.

Yeni iPhone’ları tüketicilerle buluşturan ilk isimlerden birisi de Turkcell oldu. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’a ilk sahip olmak isteyen teknoloji tutkunları mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştururken, saatlerin 00:00’ı göstermesi ile satışlar başladı.

İkinci nesil 64-bit masaüstü sınıfı mimariye sahip A8 işlemci, gelişmiş iSight ve FaceTime HD kamera, ultra hızlı kablosuz teknolojileri, tek dokunuşla güvenli ödeme yapma imkanı sunan Apple Pay dahil birçok yenilikle birlikte gelen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus an itibariyle Turkcell İletişim Merkezleri, Platinum Hizmet Ekipleri, Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden veya Turkcell’in resmi sitesinden satın alınabiliyor.

16GB, 64GB ve 128GB’lık üç farklı modelle ve gümüş, uzay grisi, altın renk seçenekleri ile gelen iPhone 6’ya Turkcell Platinum müşterileri 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 49 TL’den başlayan fiyatlar ve Platinum Hizmet Ekipleri tarafından kapıya kadar teslim seçeneği, Turkcell Kurumsal müşterileri ise 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 89,5 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. iPhone 6 Plus ise Turkcell bireysel müşterileriyle 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 59 TL’den başlayan, Turkcell Kurumsal müşterileriyle 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 104,5 TL’den başlayan fiyatlarla buluşuyor.

Retina HD ekran, ince ve anodize alüminyum malzemeden yapılmış tek parça gövde, şimdiye kadarki en büyük değişimi geçiren iOS sürümü iOS 8, yüksek performansı bir arada sunan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın teknik detaylarına "iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Teknik Özellikleri" haberimizden göz atabilir, "iPhone 6 Satış Fiyatı" haberimizden de Turkcell'in teklifleri ile Apple Store’un teklifini karşılaştırabilirsiniz.

Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Tanıtım Videosu
MOBİL

Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Tanıtım Videosu

Apple uzun süren bekleyişin ardından iPhone 6 ve iPhone 6 Plus cihazlarını kullanıcılara tanıttı.

YORUMLAR