iPhone 6S Ön Siparişleri Başladı

Alman telefon operatörü Deutche Telekom iPhone 6s için ön sipariş başlattı.

iPhone 6S Ön Siparişleri Başladı

iPhone 6s’in piyasaya çıkış tarihi için 9 Eylül tarihi işaret edilirken, Almanya’da iPhone 6s için ön siparişlerin açıldığı saptandı.

Alman teknoloji web sitesi Apfelpage.de ‘nin haberine göre Almanya’dan iPhone 6s için rezervasyonlar başlamış durumda. Deutche Telekom tarafından yayınlanan bir bildirinin yayınladığı haber iPhone 6s almak isteyenlerin şimdiden rezervasyonda bulunabileceklerini net bir şekilde bildiriyor.

Bu teklif Avrupa’da şimdilik sadece Almanya için geçerli. Ancak hızla Avrupa’ya yayılması da mümkün görünüyor. ABD ve başka ülkelerde henüz hiçbir operatör bu tip bir vaatte bulunmadı. Ancak iPhone 6s’in piyasaya sürülmesiyle beraber yaşanması olası bir yoğunluğun Deutche Telekom yöntemiyle aşılabileceği de bir gerçek. Kısaca Alman operatör bu konuda biraz uyanık davranmışa benziyor.

Öte yandan bu kampanya Deutche Telekom tarafından ilk defa yapılan bir pazarlama stratejisi değil. Alman operatör Apple’ın bundan önce çıkardığı iPhone 6 ve 6 Plus’lar için de aynı taktiği başarıyla uygulamıştı.

YORUMLAR