iPhone 6S'in İnternete Sızan Kasa Görüntüsü Hayal Kırıklığı Yarattı

Üretim bandından kasa görüntüleri sızan Apple iPhone 6s hayal kırıklığı yarattı, cihaz iPhone 6'dan hiç farklı görünmüyor.

iPhone 6S'in İnternete Sızan Kasa Görüntüsü Hayal Kırıklığı Yarattı

2015 yılının Eylül ayında piyasa çıkması beklenen ve hakkında birçok söylenti çıkan iPhone 6s’in kasası internete sızdı. Ancak bu görüntüler hayal kırıklığı yarattı.

Hayal kırıklığı, kasanın iPhone 6’dan hiçbir farkı olmamasından kaynaklanıyor. Çin’de üretilen iPhone 6S kasalarının internete sızan görüntüleri doğrudan üretim bandından çekilmiş. Kasa iPhone 6’dan hiç farklı değil. Bu durum bazı beklentileri ve söylentileri de boşa çıkarmış oluyor.

Bu kasa referans olarak alındığında iPhone 6s’in 4.7 inçlik bir ekran alanına sahip olduğu anlaşılıyor. Aynı iPhone 6 gibi 1334x750 piksel çözünürlüğe sahip olacağı da iddia ediliyor. Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla iPhone 6s alüminyum bir kasa taşımıyor. Kasası iPhone 6 ile aynı alaşıma sahip.

Kasanın çıplak görüntüleri bir tarafa, bu kapağın içinde ne olacağı daha önemli. iPhone 6s hakkında sızdırılan konfigürasyon bilgileri birbirinden farklı olsa da Eylül ayına çok fazla bir zaman kalmadı. En iyisi bekleyip görmek olacak sanırız.

Karşınızda iPhone 6S

Aslında Apple, iPhone 6s'in Çıkış Tarihini ve Bütün Özelliklerini Açıkladı

Sağlam Bir Apple Kaynağı, iPhone 6S'in 10 Özelliğini Sızdırdı

YORUMLAR