iPhone 7 Aksesuarları Apple Sitesinde Göründü

iPhone 7 uyumlu aksesuarlar Apple'ın resmi sitesinde bir Reddit kullanıcısı tarafından görüntülendi. Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın!

iPhone 7 Aksesuarları Apple Sitesinde Göründü

iPhone 7'nin tanıtılmasına artık saatler kaldı. Apple ürünlerini kullanan ve sıkı takip eden insanlar merakla yeni amiral gemisinin çıkmasını bekliyor. Diğer yandan Apple tarafında da hummalı bir çalışma sürdüğünü hissedebiliyoruz. San Francisco'da düzenlenecek etkinliğin öncesinde bir kullanıcı Apple web sitesinde iPhone 7 aksesuarlarının yer aldığını bildirdi.

En büyük rakibi Samsung'un patlayan batarya skandalının ardından tüm gözler Apple'ın tanıtacağı iPhone 7'ye çevrildi. Dünyanın en çok değere sahip şirketi, göz bebeği olan iPhone'u kullanıcıların beğenisine sunacak. Sızdırılan bilgilerde bazı özellikler tartışma konusu olsa bile, iPhone 7'nin piyasayı alt üst edebileceği de şüphe götürmeyen bir gerçek. Hepimiz neler olacağını merakla beklerken bir Reddit kullanıcısı, tanıtıma az bir süre kala resmi web sitesinde bazı iPhone 7 aksesuarlarını görüntüledi. 

Reddit kullanıcısı Jaspergreenham Apple aksesuarlarına göz atarken iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile uyumlu aksesuarları keşfetti. Bluetooth, Wireless veya Airplay ile çalışan kulaklıkları görüntüleyen kullanıcı, hiçbir iz yokmuş gibi görünen iPhone 7'ye dair aksesuarları görüntülemeyi başardı.

Bugün Apple iPhone 7 Tanıtımını Nasıl ve Nereden Seyredeceksiniz?

iPhone 7 Plus Testlerde Snapdragon 820’li Android’leri Ezdi Geçti

YORUMLAR