iPhone 7 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bir süredir Apple'ın yeni amiral gemileri olacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Pro hakkında birçok farklı söylentiyle karşılaşmıştık.

iPhone 7 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Bir süredir Apple'ın yeni amiral gemileri olacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Pro hakkında birçok farklı söylentiyle karşılaşmıştık. Cihazların tasarımları ve teknik özellikleri ile ilgili bilgiler sızmış olsa da iPhone 7 çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmamıştı.

Geçtiğimiz senelerde Apple yeni iPhone nesillerini genel olarak Eylül aylarında tanıtmıştı. Eylül ayının ilk haftalarında tanıtılan yeni iPhone modelleri birkaç gün sonra ön siparişe açılıyor, ay sonuna doğru da satışa çıkıyordu. Bu sene de Apple'ın bu geleneği izlemesi bekleniyor.

Ortaya çıkan yeni bir söylenti ise bize iPhone 7 çıkış tarihi hakkında fikir veriyor.

AT & T'de Anormal Hareketlilik

Amerika'nın en büyük GSM operatörlerinden olan AT & T'nin Eylül ayındaki çalışma planları bize iPhone 7 ailesi hakkında ipuçları veriyor. Bu çalışma planlarına bakıldığında 9 Eylül ve 23 Eylül tarihlerindeki hareketlilik göze çarpıyor:

Bu tarihler bize iPhone 7'nin ön siparişe açılma ve satışa sunulma tarihlerini gösteriyor olabilir. 9 Eylül'de iPhone 7'nin ön siparişe açılmasının ardından 23 Eylül'de satışa sunulması oldukça mantıklı bir senaryo.

Bu sızıntının doğru olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bu sırada iPhone 7 ve iPhone 7 Plus prototiplerine ait olduğu iddia edilen görüntülere göz atabilirsiniz:

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın 4K Kalitede Videosu
MOBİL

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın 4K Kalitede Videosu

Apple'ın önümüzdeki ay yeni iPhone neslini tanıtması bekleniyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında şu ana kadar birçok farklı kaynaktan sızan bilgilerle karşılaşmıştık.

iPhone 7 Hızlı Şarjı Destekleyebilir

YORUMLAR