iPhone 7 ve iPhone 6c Serisi İnanılmaz Özellikler Taşıyacak (Dedikodu)

iPhone 7’nin çıkmasına daha 9 ay var ancak doğum sancıları şimdiden başladı. Dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

iPhone 7 ve iPhone 6c Serisi İnanılmaz Özellikler Taşıyacak (Dedikodu)

iPhone 7’nin çıkmasına daha 9 ay var ancak doğum sancıları şimdiden başladı desek yalan olmaz. iPhone 7 ve iPhone 6c hakkında dedikodular artıyor.

Ancak Apple ürünlerinin pazarlama stratejilerinden en güçlüsü olan “dedikodular” bu yıl daha erken başladı sanki. iPhone serileri bu noktada üstün kılan şeylerden biri de bu; beklentiler. Bu beklentiler doğal olarak 2016’nın amiral gemisi cihazı iPhone 7 için de hiç azımsanacak gibi değil. Bu kervana küçük kardeşi iPhone 6c’de katılıyor. Zaten iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın çok beğenebilmesi ve Apple'a karşı oluşan yoğun istekten dolayı dev teknoloji şirketi; ucuz iPhone'nun yeni serisini üreteceği kesindi. iPhone 6C'nin arka kısmında “true tone” teknolojilisiyle geliştirilen, flaşlı iSight isimli bir kamera bulunacakmış. Apple hoparlör ve mikrofon deliklerinin sayısı arttırarak iPhone 6C'nin daha kaliteli bir ses performansı sunmasını hedefliyormuş.

Şimdi 2016’da Apple’dan iPhone 6c, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus bekleniyor. Dedikodulara göre iPhone 6c ne kadar ucuz olursa olsun iPhone 7’ye geçiş yapmak için gereken tüm yeniliklerin bir demosu mahiyetine olacakmış. iPhone 7’nin gelişmiş 3D Touch özelliği, AMOLED ekranı, daha iyi kameraları olacağını biliyoruz. Ancak bunların iPhone 6c’de olmayacağı da kesin. Peki, iPhone 6c’de yukarıda yazılanlardan farklı ne olacak derseniz dedikodulara göre, malzeme açısından ucuz, donanım açısından yüksek kombinasyonlardan oluşacakmış.

Dedikodular iPhone 7 ailesinin de şimdiye kadar Apple’ın yapmış olacağı en ince telefonlardan biri olacağında ısrarcı. İşte, bunlar hep pazarlama. Peki, sizin iPhone 7'de Olmasını En Çok İstediğiniz Özellik Hangisi?

iPhone 6C Ortaya Çıktı!

İşte iPhone 7 ile İlgili En Detaylı Son Dedikodular

YORUMLAR