Yine Yeni Yeniden: iPhone SE 4 Geliştiriliyor Olabilir!

Daha önce çokça kez ertelendiği ya da üretimi durdurulduğuna dair haberler aldığımız iPhone SE 4 ile ilgili yeni gelişme yaşandı. İşte detaylar!

Yine Yeni Yeniden: iPhone SE 4 Geliştiriliyor Olabilir!

Bir ara rafa kaldırıldığı söylenen iPhone SE 4, yeniden gündeme gelmiş gibi görünüyor. Ünlü endüstri analisti Ming Chi-Kuo tarafından ortaya atılan bu haberin yanı sıra şimdi de Kore'den gelen bir raporda Çin'in en büyük ekran üreticilerinden BOE'nin cihaz için OLED panel tedarik etmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

Giriş seviyesi iPhone SE 4'ün (şu anki adıyla) ilk kez 6.1 inç OLED ekranla geleceği söyleniyor. Bu, mevcut modeldeki 4,7 inç LCD ekrandan oldukça büyük. Aslında bakıldığında iPhone 14'e eş değer, yani daha ucuz bir iPhone arayanlar biraz daha beklemek isterlerse paralarının karşılığında çok daha fazlasını alabilirler.

iPhone SE 4, OLED Ekranla 2024'te Geliyor

Yine Yeni Yeniden: iPhone SE 4 Geliştiriliyor Olabilir!

Elec, yeni SE'nin muhtemelen 2024'ün ilk yarısında piyasaya sürüleceğini ve BOE'nin panel üretimine bu yılın 3. çeyreğinde başlayacağını öne sürüyor. Önceki iPhone SE lansmanları ilkbaharda gerçekleştiği için bu tahmin oldukça mantıklı. Mevcut iPhone SE Mart 2022'de piyasaya sürülürken, selefi Nisan 2020'de satışa sunulmuştu.

Önümüzdeki daha uygun fiyatlı iPhone'da kullanılacak OLED panelin tek eksisi, daha pahalı modellerde kullanılanlara göre teknolojik açıdan biraz daha az gelişmiş olacağıdır. Elec, LTPO ince film transistörü kullanmayacağını ve bu nedenle Apple'a iPhone 15 serisinde bulacağınız üst düzey panellerin yaklaşık yarı fiyatına mal olacağını iddia ediyor.

Şimdilik iPhone SE 4 ile ilgili yeni çıkan söylentiler bu şekilde. Uzunca süre gündemde kalan bu modelin er ya da geç piyasaya sürüleceği aşikâr gibi görünüyor.

Apple'dan iPhone SE 4 Modeliyle İlgili Yeni Karar
TEKNOLOJİ

Apple'dan iPhone SE 4 Modeliyle İlgili Yeni Karar

iPhone SE 4, bir gün piyasaya sürüldüğünde orta segmentler arasında en heyecan verici modellerden biri olabilir. Söylentiler, Apple'ın uygun fiyatlı telefon için kapsamlı bir yeniden tasarım üzerinde çalıştığını söylüyordu ancak analist Ming-Chi Kuo, Twitter'da iPhone SE 4'ün kaderi hakkında yeni bir rapor yayınladı.

Amiral Gemisi Katili iPhone SE 4 Geliyor: İşte Beklenen Özellikleri!
TEKNOLOJİ

Amiral Gemisi Katili iPhone SE 4 Geliyor: İşte Beklenen Özellikleri!

Apple her yıl olmasa da belli aralıklarla iPhone SE adı altında bir bütçe dostu iPhone modelini piyasaya sürüyor ve şimdiye kadar teknoloji devi, cihazın üç modelini geçmişte piyasaya sürmüştü.

YORUMLAR