iPhone X'i Alır Almaz Kırmaya Çalıştı!

James Griffith isimli bir kişi, satışa çıktığı ilk gün iPhone X'e işkence gibi bir dayanıklılık testi uyguladı.

iPhone X'i Alır Almaz Kırmaya Çalıştı!

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone X, 3 Kasım'da raflardaki yerini aldı. Telefonun piyasaya çıkmasıyla birlikte, artık klasik haline gelen dayanıklılık testleri de ardı sıra gelmeye başladı. Fakat bu sefer ki diğerlerinden biraz daha farklı.

Saatlerce bekledikten sonra iPhone'una kavuşan ve canlı yayında duygularının sorulduğu anda heyecanlanarak telefonu yere düşüren genci hatırlarsanız. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de de benzer bir olay yaşandı, ancak bu sefer ki yanlışlıkla olmadı!

James Griffith isimli bir kişi, satışa çıktığı ilk gün iPhone X'e işkence gibi bir dayanıklılık testi uyguladı. İngiltere'nin başketi Londra'daki Apple mağazasından çıkar çıkmaz son model iPhone X'i kırma çabalarına başlayan Griffith'in asıl amacının ise bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Telefonlara koruyucu kılıf üreten bir şirkette çalışan Griffith, aslında telefonun değil kılıfın sağlamlığını göstermek istiyormuş. 1000 dolarlık iPhone X'i, yerden yere savuran Griffith, denemelerinde başarısız olunca, çareyi iPhone sırasında bekleyen insanlardan yardım istemekte buldu. Fakat yine sonuç alamayan genç adam, sonunda pes etti ve hem iPhone X'in hem de telefon kılıfının ne kadar sağlam olduğunu herkese göstermiş oldu. Ne diyelim, tebrikler!

iPhone X'in Dayanıklılık Testi Yapıldı
MOBİL

iPhone X'in Dayanıklılık Testi Yapıldı

Dün itibarıyla satışa çıkan iPhone X için bugün bir dayanıklılık testi yapıldı.

Apple Çalışanı, Kızının iPhone X Videosu Nedeniyle Kovuldu!
MOBİL

Apple Çalışanı, Kızının iPhone X Videosu Nedeniyle Kovuldu!

Apple, iPhone X'u ön siparişe açtıktan sonra telefon büyük bir ilgi gördü ve bu ilgi internet sitelerinin kilitlenmesine yol açtı.

ABD'de 300 iPhone X Çalındı
MOBİL

ABD'de 300 iPhone X Çalındı

Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco şehrinde yaşanan telefon hırsızlığı filmleri aratmadı. Beyaz bir minibüs ile Apple mağazasına ürün taşıyan kargo arabasının yakınına gelen hırsızlar, muhtemelen planlı şekilde seçtikleri, kargo arabasından yüzlerce iPhone X çalmayı başardılar.

YORUMLAR