iQOO 9 Serisi Satış Rekoru Kırdı!

iQOO 9 serisi satış rekoru kırarak büyük bir başarı elde etti. İşte güçlü donanım ve şık tasarımla dikkat çeken serinin elde ettiği başarıya ilişkin ayrıntılar!

Anıl Özünaldım -

iQOO 9 serisi satışlarda oldukça büyük bir başarının altına imza attı. İki modelden oluşan seri ile yalnızca 10 saniye içerisinde milyonlarca dolar tutarında satış gerçekleşti. Peki, Çinli telefon üreticisi, bu satıştan ne kadar gelir elde etti? Konuya dair merak edilen tüm detaylar haberimizde.

iQOO 12 Serisi Satışlarda Büyük Başarı Elde Etti

Sahip oldukları şık tasarım ve güçlü donanım ile dikkatleri üzerlerinde toplamayi başaran iQOO 9 ve 9 Pro isimli modeller bugün itibarıyla Çin'de satışa sunuldu. Vivo'nun alt markası olan iQOO, söz konusu akıllı telefon modelleri ile oldukça büyük bir başarıya ulaştı.

Mobil

Samsung Galaxy S22 Serisinin Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

Çin'de satışa sunulan iQOO 9 ve 9 Pro, akıllı telefon kullanıcıları tarafından çok yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı. Öyle ki yeni iQOO telefonlar, şirketin yalnızca 10 saniye içerisinde 100 milyon yuan (15 milyon dolar) kazanç elde etmesini sağladı.

Popüler telefon üreticisi, yeni akıllı telefon modellerinin kaç adet satıldığına yönelik herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bu sebepten ötürü söz konusu cihazların satış adedi bilinmiyor. Telefonların diğer ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı da henüz belli değil.

iQOO 9 Özellikleri ve Fiyatı

iQOO 9 Pro Özellikleri ve Fiyatı

iQOO 9 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR