İş Adamları Android Değil Apple Tercih Ediyor

İş adamları arasında yapılan araştırmalara göre iş dünyasında Apple'ın mobil ürünleri hala Android'e göre daha çok tercih ediliyorlar.

İş Adamları Android Değil Apple Tercih Ediyor

Bulut depolama şirketi Egnyte'nin yaptığı inceleme ve araştırmalara göre iPhone ve iPad cihazlar iş adamları ve genel olarak işletmeler ile ilgili konularda hala en çok kullanılan cihazlar ve Android mobil cihazları oldukça geride bırakıyorlar.

Şirket kendi 100.000 kullanıcısına dayanarak yaptığı araştırmaların sonucunda iOS işletim sisteminin hala en popüler olduğunu belirtiyor ve araştırmanın doğruluğunu temel olarak işletmelere depolama hizmeti vermesine dayandırıyor.

2012 yılında işletme sahibi kullanıcıların yüzde 42'si iPhone, yüzde 27'si iPad ve yüzde 30'u Android telefon ve tabletler kullandılar. Araştırmada maalesef BlackBerry kullanımı yer almıyor çünkü şirket temel olarak iOS ve Android arasındaki çekişmeyi incelemeye çalışıyor.

Önceki yıllarla kıyaslandığında ise Android'in hep aynı çizgide olduğunu, iPhone'un büyük bir yükseliş gösterirken iPad'in ise keskin bir düşüş yaşadığı da raporda belirtilenler arasında. Son yıllarda giderek büyüyen ekran boyutlarının iPad kullanımının önünü kestiğine dair iddialar da son zamanlarda dile getirilmeye başlanmıştı.

MegaUpload kapanınca orijinal film satışları zirve yaptı

YORUMLAR