Lionsgate Bombayı Patlattı: Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Geliyor

Sevilen aksiyon filmi John Wick için AAA bir oyun yapılacağı ortaya çıktı. İşte detaylar!

Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Yapılacak

Akıcı ve eşsiz aksiyonuyla seyirciyi ekrana kitleyen John Wick, Keanu Reeves'in muhteşem performansıyla büyük takdir toplamıştı. Yakın zamanda dördüncü filmin de vizyona girmesiyle seri yeniden büyük bir popülarite topladı. Filmlerin yanı sıra, seri hakkında oyuncuları sevindirebilecek önemli bir gelişme yaşandı.

John Wick serisinin yapımcı şirketi Lionsgate'in CEO'su Jon Feltheimer, John Wick oyununun geleceğini açıkladı. Oyun AAA (büyük bütçeli) kalitesinde olacak.

Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Yapılacak

John Wick Aksiyonu Oyun Dünyasına Taşınıyor!

Son yıllarda yeniden yükseliş kazanan ve oyunlarla bir hayli haşır neşir olan Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick, aksiyon oyunları janrasına damgasını vurmak için geliyor.

Şimdilik John Wick oyunu hakkında çok bir detay bulunmasa da CEO Jon Feltheimer, kasım ayında serinin hayranlarını sevindiren açıklamalarda bulundu.

"Gaza gelmek istemiyorum, ancak John Wick’in AAA bir oyunun geleceğine inanıyoruz. Birçok oyun şirketinden teklifler alıyoruz ve bunu gerçekleştirmeyi gerçekten istiyoruz. Şu noktada daha fazla şey söylemek istemiyorum.”

John Wick, daha önce Fortnite'a bir karakter olarak aktarılmıştı. Öte yandan ünlü oyuncu Keanu Reeves'in oyunlar içinde görünmesi ilk olmayacak. Hatırlayacağınız üzere başarılı oyuncu Cyberpunk 2077 oyununda Johnny Silverhand olarak baş karakterlerden birini üstlenmişti.

İlk defa 2022 Kasım ayında duyduğumuz John Wick hakkında yeni güncellemeler paylaşıldı. John Wick oyunu hakkında ısrarlı olduklarını ifade eden Lionsgate Sinema Grubu Başkanı Joe Drake, çeşitli geliştiricilerle görüştüklerini doğruladı.

 "Sadece AAA video oyunu alanında değil, aynı zamanda spin-off'ların düzenli temposuna bakıyoruz, televizyon bu evreni gerçekten büyütüyor. İzleyiciler tarafında franchise yapımlara karşı açık bir iştah var."

-Joe Drake

Henüz oyunu hangi firmanın geliştireceği belli değil. Ancak söylemler çerçevesinde büyük şirketlerle görüşüldüğü ve anlaşmaların tamamlanmak üzere olduğu söylenebilir. 

John Wick Hex, PlayStation 4 için de Duyuruldu
OYUN

John Wick Hex, PlayStation 4 için de Duyuruldu

Bithell Games tarafından geliştirilen ve Good Shepherd Entertainment tarafından da yayınlanan John Wick Hex, 8 Ekim 2019 tarihinde PC (Epic Games Store) üzerinden satışa sunulmuştu.

YORUMLAR