Just Cause 3 Yerine Steampunk Açık Dünya Oyunu Geliyor

Just Cause 3'ü biraz daha bekleyeceğiz. Onun yerine çok daha farklı bir atmosfere sahip açık dünya oyunu geliyor!

Just Cause 3 Yerine Steampunk Açık Dünya Oyunu Geliyor

Just Cause serisiyle açık dünya severlere farklı bir macera yaşatan Avalanche Studios, yeni bir yapım üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

2012 sonlarına doğru Avalanche Studios ile ilgili çıkan haberler yeni bir açık dünya oyunu geliştirildiğini gözler önüne seriyordu. Hepimiz bu oyunun Just Cause 3 olmasını beklerken Avalanche Studios, bizi ters köşeye yatırarak bu oyunun yepyeni bir marka olduğunu belirtti. Yapımcı ekibin kadrasoundan Christofer Sundberg, geliştirdikleri yeni oyunun steampunk havasında bir açık dünya olacağını söyledi. Steampunk tarzını çok sevdiğini belirten Sundberg, bu tarz bir atmosferle açık dünya oynanışını bir araya getirmenin hayali olduğunu dile getirdi.

Bu yeni oyun hem günümüz konsolları için hem de yeni nesil konsollar için çıkacak. Oyunun detaylarıyla ilgili açıklamalar ilerleyen zamanlarda yapılacak. Sundberg tarafından Instagram üzerinden paylaşılan bu fotoğrafın oyunla ilgili ilk görsel olduğu tahmin ediliyor.

Just Cause serisinin yapımcılarından bu tarz bir oyun görmek şüphesiz ki açık dünya seven tüm oyuncuları heyecanlandırmıştır. Post apokaliptik ve açık dünya ikilisini bir arada görmeye alışmıştık. Fakat Steampunk ve açık dünya konsepti, çok sık duyduğumuz bir şey değil. Nasıl bir şey olacak merakla bekliyoruz!

Metro: Last Light - İnceleme

YORUMLAR