Kaldırılan Yasaklar Açıklandı: Hangi Yasaklar Kaldırıldı?

Kaldırılan yasaklar neler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Hangi yasaklar kaldırıldı?

Emre Fırtına -

Kaldırılan yasaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yasaklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında ulusa sesleniş konuşması yaptı. Hangi yasaklar kaldırıldı?

Kaldırılan Yasaklar Duyuruldu: Hangi Yasaklar Kaldırıldı?

Büyük versiyon için buraya tıklayın.

Düşük riskli (mavi), orta riskli (sarı), yüksek riskli (turuncu) ve çok yüksek riskli (kırmızı) olarak kategoriler belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

Sokağa Çıkma Yasağı Kararı

Haritadaki mavi ve sarı ile işaretlenmiş illerde hafta sonu yasakları tamamen kaldırıldı. Yine mavi ve sarı ile işaretlenmiş illerde 65 yaş üstü ve 20 yaş altına uygulanan yasaklamalar tamamen kaldırıldı.

Haritada turuncu ve kırmızı olarak işaretlenen illerde, hafta sonu yasakları Cumartesi günü için kaldırıldı. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için uygulanan yasakların ise devam etmesine karar verildi.

Yukarıdaki tüm illerdeki uygulamaların ise valilikler tarafından onaylanacağı dile getirildi. Yani valilikler, ilden ile bu yasakların bazılarını uygulayabilecekleri gibi bazılarının uygulanmamasına karar verebilirler. Konu ile ilgili açıklamaların ise yarın itibarıyla yapılması bekleniliyor.

Sosyal Medya

Fahrettin Koca İstifa İddiası Sosyal Medyada Gündemde

Benzer İçerikler

YORUMLAR