Karşınızda iPhone 6S

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 6S'in kasa görüntüleri internete sızdırıldı.

Karşınızda iPhone 6S

iPhone 6'dan sonra iPhone 7 çıkacağı söylentilerine rağmen Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 6S'in kasa görüntüleri sızdırıldı.

Genel kanıya göre iPhone hakkında çıkan sızıntılar genelde gerçek oluyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için devam eden dedikodular bir yana, iPhone 7'nin çıkacağı dedikoduları bile dolaşır oldu. Apple'ın merakla beklenen modeli için hiçbir sızıntı söz konusu değildi taki bugüne kadar! 

iPhone 6 ile Ne Farkı Var?

Apple, her zaman yaptığı gibi ara modeli olan S serisinde tasarımı değiştirmemiş. Görsellere baktığımızda kasa tamamen iPhone 6 kasasıyla aynı. 

Diğer yandan, Apple'ın iPhone 6 Plus modelinin bükülmesi teknoloji dünyasında ağır alay konusu olmuştu. 6S modelinde bu bükülme sorununa bir çözüm bulunmuş mu, henüz görsellere bakılarak tahmin yürütülemiyor. Ancak sızıntılara göre 6S modelinde sağlamlaştırılmış kasa kullanılacağı söyleniyordu.

Apple, iPhone 6S'de yine iPhone 6 ile aynı tasarımı kullanacak ve görünüşe göre sadece donanımsal anlamda iyileştirmeler sunacak. Bu iyileştirmeler arasında geliştirilmiş kamera, daha iyi bir batarya ve yeni Apple A serisi CPU ve GPU yer alıyor.

Apple Music, iOS 8.4'ün Yayınlanmasıyla Birlikte Yayın Hayatına Başladı

YORUMLAR