Kasım 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Belli Oldu

Kasım 2021 en çok kazanan mobil oyunlar ortaya çıktı. Peki, geçtiğimiz ayın en fazla kazanan mobil oyunları neler? İşte paylaşılan listeye ilişkin tüm detaylar!

Kasım 2021 en çok kazanan mobil oyunlar açıklandı. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre PUBG Mobile, oldukça büyük bir başarının altına imza attı. Peki, geçtiğimiz ayın en fazla kazanan mobil oyunları neler? Paylaşılan listeye dair tüm ayrıntılar haberimizde.

Kasım 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Listesi

  1. PUBG Mobile
  2. Genshin Impact
  3. Honor of Kings
  4. Coin Master
  5. Lineage W
  6. Candy Crush Saga
  7. Roblox
  8. Garena Free Fire
  9. Three Kingdoms Tactics
  10. Uma Musume Pretty Derby

PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Oluyor: Tarih Verildi!
OYUN

PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Oluyor: Tarih Verildi!

PUBG: Battlegrounds ücretsiz olacak. Yayıncı Krafton ve geliştirici PUBG Studios, oyunun ne zaman ücretsiz hale geleceğini duyurdu.

Sensor Tower, 2021 yılının kasım ayında en çok hasılat elde eden mobil oyunların listesini paylaştı. Paylaşılan listenin ilk sırasında battle royale türünün başarılı bir örneği olan PUBG Mobile yer aldı. Başarılı yapım, kasım ayında 254 milyon dolar kazanmayı başardı. Bu miktarın yüzde 66'sını Çin'den, yüzde 7,3'ünü Türkiye'den ve yüzde 6,8'ini ise Amerika Birleşik Devletleri'nden elde etti.

Paylaşılan listenin ikinci sırasında miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact isimli yapım konumlandı. Başarılı oyun, 207 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Mobil oyun, elde ettiği kazancın yüzde 36'sını Çin'den, yüzde 24'ünü ise Japonya'dan elde etti.

Üçüncü sırada Tencent tarafından geliştirilen Honor of Kings bulunuyor. Paylaşılan listenin dördüncü sırasında Moon Active tarafından geliştirilen Coin Master yer alırken beşinci sırada ise Lineage W isimli yapım konumlandı.

Popüler eşleştirme oyunu Candy Crush Saga, kasım ayında en fazla kazanan mobil oyunlar listesinin altıncı sırasında yer aldı. Sensor Tower tarafından paylaşılan listenin yedinci sırasında ise Roblox isimli çevrim içi oyun platformu bulunuyor.

Kasım 2021 App Store’un En Fazla Kazanan Oyunları

  1. PUBG Mobile
  2. Honor of Kings
  3. Genshin Impact
  4. Three Kingdoms Tactics
  5. League of Legends: Wild Rift
  6. Roblox
  7. Fantasy Westward Journey
  8. Candy crush Saga
  9. Pro Baseball Spirits A
  10. Harry Ptter: Magic Awakened

Kasım 2021 Google Play'in En Fazla Kazanan Oyunları

  1. Lineage W
  2. Coin Master
  3. Candy Crush Saga
  4. Genshin Impact
  5. Garena Free Fire
  6. PUBG Mobile
  7. Pokemon Go
  8. Roblox
  9. Uma Musume Pretty Derby
  10. Fate/Grand Order

Kasım 2021 en çok kazanan mobil oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR