Katlanabilir Ekranlı MacBook Geliyor Olabilir

Apple'ın katlanabilir ekran teknolojisini yalnızca telefon tarafında bırakmayacağı iddia ediliyor. İşte detaylar!

Katlanabilir Ekranlı MacBook Geliyor Olabilir

İnovatif teknolojilerin firması olarak bilinen Apple'ın Android dünyasına kıyasla en geride kaldığı nokta, katlanabilir ekrana sahip telefonlar olarak görülüyor. Kimileri Apple'ın bu konuda vizyonsuz davrandığını savulurken bazıları da "Teknoloji mükemmel hale gelmedikçe Apple adım atmaz." diyor. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Apple katlanabilir ekran teknolojisine büyük yatırımlar yapmayı amaçlıyor.

Henüz firmanın herhangi bir katlanabilir telefonu ortaya çıkmadı. Ancak şimdiye kadar gelen birçok duyuma göre Apple katlanabilir iPhone'u 2024 yılında piyasaya sürecek. Öte yandan Apple duyumcusu Ross Young, aynı zamanda katlanabilir MacBook geliştirildiğini de iddia etti.

Katlanabilir Ekranlı MacBook Geliyor Olabilir

Katlanabilir MacBook 2025 yılında Geliyor

Apple tarafından gelen bilgiler ışığında artık katlanabilir iPhone modeliyle 2024 yılında neredeyse kesin bir şekilde tanışmamız bekleniyor. İddialar arasında Apple'ın teknolojiyi mükemmelleştirerek sektörde yeni bir trend yaratmaya hazırlanıyor.

Apple katlanabilir ürünleri hakkında en ilginç bilgiler ise yakın zamanda geldi. Ross Young, 20.5 inç büyüklüğünde katlanabilir ekranlı MacBook'un 2025 yılında tanıtılacağını belirtti. Öte yandan bir süredir beklenen katlanabilir iPad modelinin 2024 yılına yetişmeyeceği de gelen bilgiler arasında.

Katlanabilir iPhone ve MacBook modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer Apple böyle bir ürün üretirse alır mısınız? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın!

Apple'ın Katlanabilir iPhone'u Ne Zaman Çıkacak? Yeni İddialar!
TEKNOLOJİ

Apple'ın Katlanabilir iPhone'u Ne Zaman Çıkacak? Yeni İddialar!

Apple'ın katlanabilir iPhone üzerinde çalıştığına dair bir süredir söylentiler ortalıkta dolaşıyor ve özellikle Samsung, Apple ile dalga geçtiği reklamlarında Apple'ın bu konuda geri kalmasına değiniyor.

YORUMLAR