Katlanabilir Ekranlı Microsoft Surface Duo için Yeni Video

Microsoft geçtiğimiz ekim ayında beklenmedik bir çıkış yaparak, katlanabilir ekranlı Microsoft Surface Duo ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı.

microsoft surface duo sızıntı video

Microsoft geçtiğimiz ekim ayında beklenmedik bir çıkış yaparak, katlanabilir ekranlı Microsoft Surface Duo ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Bugün yayınlanan video ile telefonun arayüzüne dair yeni detaylar gün yüzüne çıkarıldı.

Yaklaşık bir ay önce Microsoft Surface Duo metroda kendini göstermişti. Bir Microsoft çalışanı tarafından test edildiği açıkça görülebilen telefon, metro videosundan sonra eleştirilerle karşılaşmıştı. Test edilen cihaz uygulama geçişlerinde ve menü gezintilerinde sıkıntı yaratıyordu. Microsoft bu videodan sonra açıklama yapmaktan çekinirken, telefona dair yeni bir video daha geldi. 

Twitter üzerinden yayınlanan yeni Microsoft Surface Duo videosunda ise telefonun göz atma özelliği gün yüzüne çıktı. Microsoft, rakiplerinin ürettiği katlanabilir ekranlı telefonların aksine, bambaşka bir tasarım anlayışı geliştirmişti. Telefonun ortasına bildiğiniz menteşe koyan şirket, böylece iki farklı telefonu yan yana getirmiş gibi olmuştu.

Ekranlar birbirlerine bağlı olmadığından çok daha farklı özellikleri kullanıcılarının karşısına çıkarabilen şirket, yapabileceği denemelerin bir örneğini, "sızıntı" video ile göstermiş oldu. Microsoft Surface Duo göz atma özelliği olarak tanıtılan özellikle felen bildirimlerin telefonu tam olarak açmadan nasıl görüntülenebileceği gösterildi.

Sızıntı videolar sayesinde telefona dair merak edilen sorulardan bir tanesi daha cevaplandı: Gelen aramalar nasıl cevaplanacaktı? Microsoft, arama gelmesi durumunda telefonun önce ikiye açılacağı sonrasında da diğer ekranın arka tarafa katlanabileceğini göstermiş oldu. Sızdırılan o videolar ise aşağıdaki gibi oldu.

 

YORUMLAR