Kırmızı HTC One Satışa Çıktı

Üst seviye akıllı telefonlar arasında yerini alan HTC One, Türkiye’de de büyük ilgi gördü. Galaxy S4 ile yoğun bir rekabet içinde bulunan ve sahip olduğu özellikleriyle HTC’nin piyasadaki en iyi telefonu olan HTC One’ın kırmızı renkli modeli görüntülendi

Kırmızı HTC One Satışa Çıktı

Üst seviye akıllı telefonlar arasında yerini alan HTC One, Türkiye’de de büyük ilgi gördü. Galaxy S4 ile yoğun bir rekabet içinde bulunan ve sahip olduğu özellikleriyle HTC’nin piyasadaki en iyi telefonu olan HTC One’ın kırmızı renkli modeli görüntülendi.

Bir İngiliz teknoloji mağazası olan Handtec sitesinde görüntülenen kırmızı HTC One,  daha önce de Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan bazı elektronik mağazalarda yer almış ancak kısa sürede izini yok etmişti. İngiltere’deki mağazada ise hala görüntülenebiliyor.

32 GB dâhili depolama alanına sahip modeliyle satışa sunulan kırmızı HTC One’ın bu renkle de oldukça çekici göründüğünü söylemeden geçmemek lazım. Diğer yandan akıllı telefon dünyasında kırmızı renk az kullanılsa da buna benzer örnekler de yok değil. Diğer yandan kırmızı HTC One’ın ABD’li GSM operatörü olan Verizon kullanıcılarına özel olarak sunulacağına dair iddialar da bu gelişmeyle birlikte sonuçsuz kaldı.

Yeni Google Nexus telefon da LG tarafından üretilecek

YORUMLAR