Kırmızı ve Kahverengi Galaxy Note 2 Geliyor

Henüz resmi bir açıklama olmasa da Samsung’un yeni tablet telefon karışımı akıllı cihazı olan Galaxy Note 2’ye yeni renk seçenekleri getirmesi bekleniyordu. Daha önce aynı taktiği Samsung Galaxy S3 ile uygulayan Güney Koreli üretici aynı şeyi Galaxy Note

Kırmızı ve Kahverengi Galaxy Note 2 Geliyor

Henüz resmi bir açıklama olmasa da Samsung’un yeni tablet telefon karışımı akıllı cihazı olan Galaxy Note 2’ye yeni renk seçenekleri getirmesi bekleniyordu. Daha önce aynı taktiği Samsung Galaxy S3 ile uygulayan Güney Koreli üretici aynı şeyi Galaxy Note 2 ile de gerçekleştirecek gibi. Müşterilerine daha farklı görünümlerde ürünler sunmayı seven Samsung’un Galaxy S3’ler için sunduğu yeni renkler oldukça beğenilmişti.

Şimdide yeni renk seçenekleri Galaxy Note 2 için gündemde. Kırmızı ve Kahverengi modellerinin öncelikle Güney Kore’de satışa sunulması beklenen cihazın bu yeni renk seçenekleri yakın zamanda tüm dünyadaki mağazalarda yerini alacak. Samsung bununla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmazken, Galaxy Note 2’nin iki yeni renkli cihazı bir reklam broşüründe görüntülendi.

İlk olarak Güney Kore’ye özel üretilecek cihazların sadece Güney Kore’ye özel kalabileceği de söylentiler arasında. Farklı renk seçeneklerine sahip Galaxy Note 2’ler bakalım ne zaman görücüye çıkacak.

Galaxy S3 İçin 3000 mAh'lık Güçlü Batarya 5 Şubat'ta Çıkabilir

YORUMLAR