Çok Kısa Süreliğine Ücretsiz Uygulamalar / Oyunlar (14 Temmuz)

Sadece kısa süreliğine ücretsiz uygulamalar / oyunlar listesi ile ücretsiz uygulamaların şart koştuğu uygulama içi satın alma işleminden kurtulabilirsiniz.

Anıl Özünaldım -

Ücretsiz uygulamaların kısıtlamalarından sıkıldınız mı? Sadece kısa süreliğine ücretsiz uygulamalar ve oyunlar ile reklamlardan ve özellikleri kullanmak için uygulama içi satın alma işlemi gerçekleştirme zorunluluğundan kurtulabilirsiniz.

Ücretsiz uygulamaların büyük bir kısmında reklam yer alır. Bu uygulamaların büyük bir kısmı, reklam içerse de içermese de kullanıcıların bazı özelliklerden yararlanması için uygulama içi satın alma işlemi gerçekleştirmesi şart koşulur. Özellikler için ödeme yapmayan kullanıcılarsa uygulamanın önemli özelliklerinden yararlanamaz.

Yukarıdaki dezavantajlar, kullanıcı deneyimini de son derece olumsuz etkileyebiliyor çünkü kullanıcının uygulama içinde rahatça hareket etmesini, özellikleri kullanıp uygulamayı tam olarak keşfetmesini engelliyor.

Kullanıcı deneyimine önem verilen uygulama ve oyunları deneyimlemek isterseniz aşağıda yer alan kısa bir süreliğine ücretsiz olan Android ve iOS uygulamalarını / oyunlarını inceleyebilirsiniz.

Oyun

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Sunuldu

Kısa Süreliğine Ücretsiz Uygulamalar / Oyunlar Listesi (14 Temmuz)

Aşağıda ücretsiz Android uygulamalar ve oyunlar, ücretsiz iOS uygulamalar ve oyunlar olmak üzere dört farklı başlık bulunuyor. Bu başlıklardan istediğiniz herhangi birini seçerek cihazınıza oyun ya da uygulama indirebilirsiniz.

Listede eğer beğendiğiniz bir uygulama olur da cihazınızda yeterli kullanılabilir depolama alanı olmadığı için indiremezseniz geçici olarak bir uygulamayı kaldırıp indirmeniz tavsiye edilir. Uygulamayı kütüphanenize ekledikten sonra uygulamayı yeniden kaldırabilirsiniz.

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Oyunları

Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Uygulamaları (iPhone / iPad)

Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Oyunları (iPhone / iPad)

Benzer İçerikler

YORUMLAR