Koronavirüs Bilim Kurulu Toplanıyor: Fahrettin Koca Açıklama Yapacak

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor. Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu bir kez daha toplanıyor. Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı saat 17:00’de video konferans yöntemiyle yapılacak. Toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklama yapılacak.

Fahrettin Koca'dan Vaka Sayısı Açıklaması: Düğünler Ana Kaynak Oldu
Bilim

Fahrettin Koca'dan Vaka Sayısı Açıklaması: Düğünler Ana Kaynak Oldu

Ülkemizde koronavirüs vaka sayısı yükselişe geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısı hakkında açıklama yaptı. "Şu anda birinci dalganın ikinci pikini yaşıyoruz" diyen Koca, vaka artışına düğünlerin ana kaynak olduğunu belirtti.

Fahrettin Koca Saat Kaçta Açıklama Yapacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Bilim Kurulu Toplantısı'ndan hemen sonra açıklama yapması bekleniyor. Koca, Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi’nde saat 19:00 basın açıklamasında bulunacak. Toplantıda artan vaka sayılarının ve yeni tedbirlerin görüşüleceği söylenmekte. Toplantıda görüşülen konular Fahrettin Koca tarafından açıklanacak.

Tamindir.com'u takipte kalarak ve bildirimleri açarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yapacağı açıklamadan anında haberdar olabilirsiniz. En güncel haberleri kısa süre içerisinde sizlere aktarıyoruz.

Ülkemizde Son Durum

1 Eylül itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 271.705 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 6.417'e yükseldi. Toplam iyileşen hasta sayısı 245.929 olarak açıklandı.

YORUMLAR