Kripto Para ile Çiğ Köfte Satışı Başladı!

Kripto para ile çiğ köfte satışı resmen başladı. Dijital para kullanan esnafların sayısı artmaya devam ediyor. İşte konuya dair merak edilen bütün ayrıntılar!

Kripto para ile çiğ köfte satışı yapılmaya başlandı. Kahramanmaraş'ta çiğ köftecilik yapan Seydihan Kara, dijital çağa ayak uydurmak için yeni girişimini hayata geçirdi. Kara, çiğ köfte ödemelerini kripto para ile almaya başladı.

Çiğ Köfte Satışını Kripto Para ile Yapıyor

Son zamanlarda dünya genelinde kullanımı önemli ölçüde artan dijital para esnaflar tarafından da kullanılmaya başlandı. Dijital para kullanan esnafların sayısı artmaya devam ediyor. Kripto para kullanan işletmelere bir yenisi daha eklendi.

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz günlerde bir gözlemeci, ödemelerde Bitcoin isimli dijital para birimini kullanmaya başlamıştı. Böylece gözleme satın alma işlemlerinde Bitcoin ile ödeme yapılabiliyor. Çiğ köftecilik yapan Seydihan Kara da ödemelerde kripto parayı kabul eden işletmeler arasına katıldı. Çağa ayak uyduran Kara, her 1 Awax isimli dijital para birimi karşılığında askıya 26 adet çiğ köfte asıyor.

NTV'deki habere göre Avax'ın kurucusu Prof. Dr. Emin Gün Sirer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kara'ya destek verdi. Bir kişi de Kara'nın hesabına 1 Awax gönderdi.

Dijital çağa ayak uydurmak için satışlarda Avax isimli kripto para kullanmaya karar verdiğini ve müşterilerin bu duruma çok ilgi gösterdiğini belirten Kara, "Müşterilerimiz yemeklerini yedikten sonra Avax kripto para ile ödeyebiliyorlar. Daha sonra da bunu askıda çiğ köfteye çevirdik" şeklinde konuştu ve açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Askıda çiğ köfte olayını, aslında günümüz çağında halen insanların sıkıntı yaşaması sebebiyle ve kripto paraları da bu zamana uyarlamak için yaptık. Bayağı bir rağbet gördü ve 35 tane de sipariş aldık. İsteyen insanlar gelip istedikleri kadar alıp gidebiliyorlar, ücreti zaten kripto parayla ödenmiş oluyor."

"Kripto para uzmanı Devrim Danyal Bey bizim askıda çiğ köfte uygulamasını gördüğünde o da destek olmak istedi ve ilk askıda çiğ köfte satışımızı onunla gerçekleştirmiş olduk. Devrim Bey, hesabımıza 1 Avax göndererek destekte bulundu. Devrim Bey gönderdiği zamanda kripto para 220 TL'ydi ve 26 çiğ köfte dağıtmamıza vesile oldu. Kripto parayı bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiz ve bizim sloganımız, Bitcoin'in pizzası varsa Avax'ın da çiğ köftesi var."

Bitcoin Faciası: Bir Adam Önce Ailesini Sonra Kendini Öldürdü
İNTERNET

Bitcoin Faciası: Bir Adam Önce Ailesini Sonra Kendini Öldürdü

Antalya'da Bitcoin faciası yaşandı. Önce ailesini sonra da kendisini pompalı tüfek ile öldüren bir adamın halası, yeğeni hakkında yaptığı açıklamada, "Yeğenimi Bitcoin yaktı" sözlerini kullandı.

YORUMLAR