League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Şampiyonu ''Dark Passage'' Takımı Oldu

League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Şampiyonu, Bostancı gösteri merkezinde düzenlenen etkinlikte belli oldu. Birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçların geçtiği turnuvayı Dark Passage takımı kazandı.

League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Şampiyonu ''Dark Passage'' Takımı Oldu

League of Legends'ın 2014 Bahar Mevsimi şampiyonu 6 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen heyecanlı ve eğlenceli etkinlikte belli oldu.

Kış mevsiminde olduğu gibi yine birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara tanıklık ettiğimiz günde Dark Passage takımı şampiyonluğa ulaştı. Türkiye'nin en köklü ve başarılı takımlarından olan Dark Passage uzun süredir Türkiye'de düzenlenen tüm kupa ve turnuvaları kazanmaya devam ediyor. HWA, TT ve son olarak bir anda parlayan Wild Fire takımının ilk 4 için mücadele ettiği günde, ilk maçlar TT ve HWA takımları arasında 3'lük mücadelesi olarak başladı. Sabah 10'da başlayan serinin ilk maçını HWA almasına rağmen, TT takımı sonraki 2 maçı akzanarak turnuva 3.'sü olmaya hak kazandı.

3.'lük maçından sonra hem salondaki hemde ekran başındaki izleyecilerin büyük ilgi gösterdiği Cosplay yarışması düzenlendi. Devasal boyutlardaki Blitzcrank cosplayi bu yarışmayı kazanırken, diğer tüm Cosplayer'larda seyircilerden alkış topladı.

Cosplay yarışmasından sonra başlayan final serisinde Bahar Mevsimi şampiyonluk ünvanı için Dark Passage ve Wild Fire karşı karşıya geldi. Bildiğiniz üzere WF takımı yükselme liginden bir anda gelerek bahar mevsimi ligini 1. olarak tamamlamış ve izleyenleri bu süreç içerisinde kendine hayran bırakmıştı. Salondaki büyük hayran kitlesine ve iyi mücadelesine rağmen Wild Fire takımı Dark Passage karşısında 3 - 0 mağlup olmaktan kurtulamadı ve ligi 2. olarak bitirdi. Yazının başında da belirttiğim gibi Türkiye'deki turnuva ve kupaları uzun süredir domine eden Dark Passage, rakibinin yaptığı ufak hataları affetmeyerek Bahar Mevsimi Ligini 1. bitirmeyi başardı ve bununla birlikte 20.000 TL'lik birincilik ödülünün de sahibi oldu. Ülkemizi Avrupa'da da destekleyen Dark Passage'a ve bizleri heyecanlandıran maçlar çıkartan, hop oturtup hop kaldıran Wild Fire'a başarılarının devamını dilerim.

Final etkinliğine katılan tüm oyun severlere Riot Games'in hazırlamış olduğu hediye paketleri sunuldu. Bu paket içerisinde League of Legends'a ait farklı ürünler ve Türkiye sunucularına özel Riot Graves kostümünün kodu bulunuyordu.

Önümüzdeki turnuvalarda bizleri büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen Riot Games yetkilileri, Türkiye'de e-Spor'un hakettiği ilgiyi görmesi için ellerinden geleni yaptıklarını da belirtti.

Henüz League of Legends'ı oynamadıysanız, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak hemen ücretsiz olarak indirerek kendi hesabınızı oluşturabilir ve sihirdarlar vadisindeki yerinizi alabilirsiniz.

League of Legends - Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu (2014 Sezonu 12. Hafta)

YORUMLAR