League of Legends - 2015 Sezonuna Başlangıç İndirimleri

2015 sezonu öncesi bağlangıç indirimleri açıklandı.

League of Legends - 2015 Sezonuna Başlangıç İndirimleri

MOBA türünün vazgeçilmez yapımı League of Legends'ta bildiğiniz üzere 2014. sezonu sona erdi. 2014. sezonunda League of Legends üzerinde birçok yeniliği tanık olduk. Oyuna yeni ziynet eşyaları eklendi, yeni şampiyonlar geldi. 2014. sezonunun bitimi ile birlikte daha öncede duyurularını gördüğümüz ve heyecanla gelmesini beklediğimiz yeni Sihirdar Vadisi'ne kavuştuk. Son olarak yeni 2 şampiyon ile birlikte sezonu kapattık.

2015 sezonuna girmeden Riot Games, yeni sezonu kutlamak amacıyla sezon giriş indirimleri ile biz sihirdarları sevindirecek indirimler ile karşımıza geliyor. İndirimler arasında ne yazık ki şampiyon ve kostüm bulunmuyor. Ancak, indirimleri gördüğünüzde şampiyon ve kostüm olmaması sizi üzmeyecek.

2015 sezonu başlangıç indirimleri:

  • Bir rün sayfası yerine iki rün sayfası indirimi: Başlangıç indirimleri arasında bizi en çok sevindirecek indirim bu indirim olacakmış gibi gözüküyor. Daha öncede karşımıza çıkan bu indirim ile bir rün sayfası fiyatına iki rün sayfası alabileceksiniz.
  • Aşama 3 rün indirimi: 20. seviyeden sonra alabileceğimiz bu rünlere Riot Games tarafından %30 indirim yapılmış. Rün almak için binlerce IP biriktirmek yerine artık daha ucuza alabileceğiz.
  • Takviye indirimleri: XP takviyelerinde ve IP takviyelerinde %50 indirim yapılmış. Daha hızlı seviye atlamak veya daha fazla IP kazanmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmamalısınız.
  • Sihirdar adı değişimi indirimi: Başlangıç indirimleri arasında en dikkat çekici diğer indirim ise bu olsa gerek. 1300 RP olan sihirdar adı değişimi artık 650 RP olarak karşımızda.


League of Legends - Şampiyon ve Kostüm İndirimi (13 Ocak - 16 Ocak)

YORUMLAR