League of Legends'a Yeni Şampiyon Geliyor: Ekko

Riot Games önceki akşam yayınladığı video ile birlikte League of Legends'a gelecek olan yeni şampiyon Ekko'yu oyunculara gösterdi. Ekko hakkında detaylı bilfiler haberimizde.

League of Legends'a Yeni Şampiyon Geliyor: Ekko

Dünyanın en çok oynana oyunu olan League of Legends'a 2 ay önce gelen Bards şampiyonundan sonra yeni bir şampiyon gelmemişti. Bir takım sızıntılar ile oyuncuların heyecanlanmasının ardından Riot Games, yeni şampiyon Ekko'nun tanıtım videosunu yayınladı.

2 aydır yeni şampiyon gelmemesine rağmen pek çok şampiyon kostümü çıkaran Riot Games, sonunda yeni şampiyon Ekko'yu tanıttı. Ekko için sinematk bir video hazırlayan Riot, şampiyon hakkında açıklama yapmadı. Yani henüz şampiyonun hangi rolde olacağınız, yeteneklerinin neler olduğunuz ve ne zaman oyunda göreceğimizi bilmiyoruz. 10 Mayıs gecesi oynanan MSI turnuva final müsabaları arasında canlı yayınlanan video, hemen ardından YouTube kanalları üzerinden de yayınlandı ve oyuncular yeni şampiyon Ekko'yu görme fırsatı buldu.

"Ekko: Saniyeler" başlıklı videoyu haberin altından izleyebilirsiniz. Videoda da göreceğiniz üzere Ekko, zamanı geri alabiliyor. Yani bu tür yeteneklerinin olacağını anlayabiliyorz. Bunun yanı sıra Ekko'nun Lucian'ın oğlu olup olmadı merak konusu. Riot Games, sinematik videoyu yayınlamasına yayınladı ama Ekko ile birlikte bir çok soruda aklımıza takıldı. Şampiyonun kısa süre içerisinde hem açıklanacağınız, hem tanıtılacağını hem de oyuna ekleneceğini düşünüyorum. Bu nedenle biraz daha sabrederek yakından görme hatta deneme fırsatını beklemeniz gerekiyor.

İşte Yeni Samsung Galaxy Tab S2 Özellikleri ve Fiyatı

YORUMLAR