League of Legends'ın Yeni Şampiyonu ''Vel'koz''un Bilgileri Sızdı

Dünyanın en popüler online oyunlarından biri olan League of Legends'a gelecek olan yeni şampiyon Vel'koz hakkındaki bilgiler internete sızdı.

League of Legends'ın Yeni Şampiyonu ''Vel'koz''un Bilgileri Sızdı

Dünyanın en popüler ve en çok oynanan oyunlarından biri olan League of Legends'a gelecek olan yeni şampiyon hakkındaki bilgiler internete sızdı.

Yeni şampiyonunun ismi ''Vel-Koz''. void şampiyon olan Vel'Koz hakkında çok detaylı bilgiler bulunmasa da daha önce Riot Games tarafından yayınlanan bazı resimlerde Vel'Koz'a ait görüntüler olduğu belirlendi. Şuan için şampiyon ve sahip olduğu yeteneklerin grafikleri internete sızmış durumda. Yukarda görmüş olduğunuz resimdeki şampiyon Vel'Koz.

Bildiğiniz üzere LoL oyununda her şampiyonun sahip olduğu 4 arklı yetenek bulunuyor. Bazı şampiyonlar için bu yetenekler 2 farklı şekilde kullanılarak yetenek sayısı daha fazla olsada, genel olarak bakıldığında şampiyonların yetenek sayısı 4. Vel'Koz'unda aynı şekilde 4 farklı yeteneği bulunmaktadır. Bunlar; Plasma Fusion, Void Rift, Tectonic Disruption ve Lifeform Disintegration Ray. Oyundaki Q,W,E ve R sırasına göre yazılmış olan yetenek sıralamasına göre Vel'Koz'un ulti olarak bilinen yeteneğinin adı Lifeform Disintegration Ray.

Vel'Koz'un yetenekleri:

Plasma Fusion: Velkoz bir lazer ateşler ve 175 büyü hasarı verir, %80 yavaşlatır, bu etki 1.25 saniyede azalarak biter. Tekrar aktive edilmesi veya düşmana çarpması halinde 90 derecelik açı ile ikiye ayrılır.

Void Rift: Velkoz, enerjiden oluşan, arkasından lazer ateşleyen ve geçtiği yerleri 3 saniye boyunca yakan bir küre fırlatır. Küre tarafından vurulan hedefler 60 büyü hasarı alır ve devamında lazer ile yakılan bölgenin üstünde durmaya devam ederlerse saniye başı 20 büyü hasarı alır. Minyonlara %60 hasar verir.

Tectonic Disruption: Belli bir süreden sonra kendi etrafına büyü hasarı verip 0.75 saniyeliğine düşmanları havaya fırlatır. Fırlatılan düşmanlar eğer Velkoz'a yakınsa biraz geri iktirilir.

Lifeform Disintegration Ray: Velkoz 2.6 saniye fare imgesini takip eden bir enerji patlaması ateşler, büyü hasarı vererek düşmanları yavaşlatır. Bu büyü minyonlara 5 katı kadar vurur. Ateşleme yürüyerek iptal edilebilir.

Velkoz'un görünümü ve yetenekleri dışında henüz başka bir bilgi bulunmuyor. Henüz geleceği doğrulanmamış olan şampiyon hakkında ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilere ualştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

League of Legends oyununu ücretsiz oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak hemen indirebilir ve daha sonra kendi hesabınızı oluşturarak oyunu başlayabilirsiniz.

2013'ün En İyi Mobil Oyunları

YORUMLAR