Lenovo Yuvarlanabilir Ekranlı Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Lenovo, tasarımıyla dikkat çeken yuvarlanabilir dizüstü bilgisayarını tanıttı. İşte bilinen özellikleri!

Lenovo Yuvarlanabilir Ekranlı Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Yenilikçi tasarım ve teknolojileriyle uzunca süredir kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Lenovo'dan yine bir tasarım harikası ürün daha geliyor. Tech World China 2022 etkinliğinde şirket, yeni yuvarlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarını tanıttı.

Etkinlik fiziksel olarak gerçekleştirilmediği için tanıtım dijital ortamda hazırlandı, keza tanıtılan model Lenovo'nun belirttiğine göre şu anda prototip aşamasında. Klasikleşmiş dizüstü bilgisayarların aksine daha uzun bir ekrana sahip bu modelin tasarımındaki bu karar, ekranın yuvarlanabilir olmasından kaynaklanıyor.

Lenovo Yuvarlanabilir Ekranlı Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Kullanım Amacına Göre Değiştirilebilen Ekranıyla Dikkat Çekiyor

Bu yeni dizüstü bilgisayarın ekranındaki en önemli nokta, gündelik kullanım, tasarım odaklı kullanım ve diğer işler için nasıl kullanmak isteyeceğinize göre değiştirilebilen boyutlar, oranlar ve çözünürlükler sunuyor olması. 12 inç ekrana sahip olan dizüstü bilgisayarda ekrandan bir seçenek yardımıyla otomatik şekilde 16:9 ile 8:9 boyutları arasında değişim yapılabiliyor.

Lenovo etkinlik sırasında cihazın prototip aşamasında olduğunu yineledi ve ne zaman kullanıcıların kullanımına sunulacağı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Peki siz Lenovo'nun yeni yuvarlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

İlginç Tasarıma Sahip Olan 5 Dizüstü Bilgisayar
İNTERNET

İlginç Tasarıma Sahip Olan 5 Dizüstü Bilgisayar

Laptoplar hayatımıza girdiğinden beri oldukça ilginç tasarımlarla karşımıza çıktı. bilgisayar dünyasının lider markaları belki de bu tasarımları yaparken kullanıcı deneyimini hiç düşünmedi.

Öğrenciler İçin En İyi Dizüstü Bilgisayarlar
TEKNOLOJİ

Öğrenciler İçin En İyi Dizüstü Bilgisayarlar

Masaüstü bilgisayarlara kıyasla en çok tercih edilen cihazlardan biri de laptop'lardır. Bu sayede insanlar birçok yerde bilgisayar kullanabilmektedir.

YORUMLAR