Lenovo'nun Lemon 3'ü Rakiplerini Nakavt Etmeye Geliyor!

Lenovo, MWC 2016'ya sayılı günler kala rakipleriyle alay etmeye başladı.

Lenovo'nun Lemon 3'ü Rakiplerini Nakavt Etmeye Geliyor!

Mobil Dünya Kongresi'ne sayılı günler kala Lenovo cephesinde hareketlilikler yaşanıyor. Şirketin yeni telefonu Lemon 3 hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Çinli üretici Lenovo, orta ve giriş seviyesi için özel ürettiği Lemon 3 üzerinde geliştirmeler yaptığını ima ederek diğer firmalarla alay etti. Lenovo'nun Hindistan Twitter hesabından yayınlanan bir görselde Lemon 3 üzerine dökülen erimiş metal ile telefonun tamamen metal kasaya sahip olacağı ima edilirken, resmin altında da "MWC'de rakiplerini nakavt etmeye geliyor" tarzında bir açıklama yapılmış. Bu tweet ile Lenovo'nun rakiplerini ti'ye aldığı söylenebilir.

Lenovo Hindistan'ın paylaştığı görselde telefonun metal kasa ile geleceği kesin olarak görülüyor ancak, telefonun özelliklerine dair pek bir şey bilinmiyor. Telefonun daha öncelerde çıkan Lemon 3 olduğu ise kesin. Çinli üreticinin telefona bir takım geliştirmeler yapıp yeni amiral gemisi olarak Lemon 3 Plus adıyla bu telefonu piyasaya süreceği de söylentiler arasında. Öte yandan mobil telefon dünyasında pek başarılı olmayan üreticinin bu telefon ile işleri tersine çevirmesi de bir ihtimal elbette . Bu kadar iddialı bir tweetten sonra Lenovo'dan başka bir şey beklemek sanki münkün değil gibi.

Mobil Dünya Kongresi'ne bir haftadan kısa bir süre kaldığını unutmayın. Haberler gelmeye devam ettikce sizle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Lenovo'nun Xiaomi Redmi 3'e Yanıtı: Lemon 3 Oldu

YORUMLAR