LG G Pro 2 Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak

LG, Optimus G Pro’nun halefi G Pro 2’yi önümüzdeki hafta tanıtacak.

LG G Pro 2 Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak

LG, Optimus G Pro’nun halefi G Pro 2’nin tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı. Şirketin phablet kategorisindeki başarılı ürünlerinden G Pro’nun yenilenmiş versiyonu hakkında son paylaşılanlar haberimizde.

Google’ın iki başarılı Nexus mobil cihazı Nexus 4 ve Nexus 5’in üreticisi LG, başarılı phablet modeli G Pro’nun yenilenmiş sürümünü ne zaman tanıtacağı merak konusuydu. Bugün şirket tarafından yapılan açıklama ile LG G Pro 2’nin lansman tarihi belli oldu. Duyuruya göre cihazın tanıtımı, önümüzde hafta Barcelona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleşecek.

Önümüzdeki hafta MWC’de görücüye çıkacak LG Pro 2’nin 6 inç 1080 x 1920 çözünürlük sunan özel bir ekrana sahip olması bekleniyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 800 işlemcisi ve 3GB RAM’den alacağı belirtiliyor. LTE ve gelişmiş LTE bağlantısını da desteklemesi beklenen cihaz, en yeni Android sürümü 4.4 (KitKat) işletim sistemi yüklü gelecek.

Geçtiğimiz sene MDW’de görücüye çıkan Optimus G Pro, 5.5 inç 1080p ekrana sahip. Qualcomm’un 1.7GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon işlemci ve 2GB RAM’den güç alıyor. Dahili 32GB kullanım alanı sunan cihazın arka yüzünde 13 megapiksek kamerası bulunuyor.

Intel, Öğrenciler için Geliştirdiği Yeni Tabletini Bett 2014'te Tanıttı

YORUMLAR