LG G Watch'un Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

LG'nin giyilebilir cihazı G Watch'un çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu.

LG G Watch'un Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG’nin Android Wear’lı giyilebilir cihazı G Watch, Haziran ayında düzenlenecek Google I/O basın etkinliğinde görücüye çıkacak. Peki merakla beklenen ürünün Avrupa ve Amerika fiyat etiketi ne olacak?

LG’nin dikdörtgen tasarımlı akıllı saati G Watch, Google’ın giyilebilir cihazlar için geliştirdiği Android Wear üzerinde çalışıyor ve 280x280 çözünürlük sunan 1.65 inç ekran, 512MB RAM ve 4GB dahili depolama alanı ile geleceği belirtiliyor. Hiç uykuya dalmayan, her zaman açık konumda olan ekrana sahip olacağı ve su ve toz geçirmez yapıda üretildiği şirket tarafından resmi olarak açıklandı. Bunlar dışında cihaz hakkında daha fazla bilgi mevcut değil. Haziran ayında Google I/O etkinliğinde tanıtılması, Temmuz ayında da piyasaya giriş yapması beklenen ürün için belirlenen fiyat ise 199 Euro. LG Fransa tarafından belirlenen bu fiyat Avrupa için geçerli.

LG’nin merakla beklenen akıllı saati G Watch’un şampanya sarısı ve görünmez siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. LG tarafından yayınlanan ürün fotoğraflarına aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Huawei Ascend P7 Mini Resmen Duyuruldu

YORUMLAR